Βρετανία: Οι Fab-4 της Βρετανίας ξανά μαζί – «Ενώθηκαν» και πάλι για την κηδεία της Βασίλισσας


Βασίλισσα Ελισάβετ: Όλα δείχνουν ότι ο Ουίλιαμ και ο Χάρι έχουν αποφασίσει να αφήσουν πίσω αυτά που τους χωρίζουν και να παροθυσιάσουν μια εικόνα ενότητας της βασιλικής οικογένειας στηρίζοντας τον Κάρολο

Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι μπήκαν στο Ουέστμινστερ μαζί με τις συζύγους τους Κέιτ και Μέγκαν αφήνοντας στην άκρη τις προσωπικές τους διαφορές.

Ενώ τα αδέρφια περπατούσαν δίπλα-δίπλα στην πομπή από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, οι γυναίκες τους ταξίδευαν με χωριστά αυτοκίνητα. Τη Μέγκαν συνόδευε η Κόμισσα του Ουέσεξ και την Κέιτ η «βασιλική σύζυγος» Καμίλα.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι Fab – 4 των Ανακτόρων εμφανίζονται μαζί μετά τον πρόσφατο περίπατό τους έξω από το κάστρο του Ουίνσδορ.

Έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ

Οι γιοι του βασιλιά Καρόλου, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο Χάρι και οι σύζυγοί τους Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί μετά από δύο περίπου χρόνια (Ημέρα της Κοινοπολιτείας στις 9 Μαρτίου 2020).

Οι Βρετανοί royals που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν «ψυχρανθεί» περπάτησαν έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ για να επιθεωρήσουν τα αφιερώματα και τα λουλούδια που αφήνουν οι πολίτες στις πύλες του κτήματος Berkshire ως φόρο τιμής στην αείμνηστη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ ήταν ντυμένοι στα μαύρα καθώς περπατούσαν μαζί, παραμερίζοντας τις διαφορές που πυροδότησε το Megxit που διέλυσαν τη βασιλική οικογένεια και βύθισε τη μοναρχία σε μια από τα πιο σοβαρές κρίσεις της.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ