Mirror: Ανατροπή στο πρωτόκολλο – Ο Χάρι θα φορέσει την στρατιωτική στολή στην αυριανή αγρυπνία


Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο πρίγκιπας Χάρι θα φορέσει τη στρατιωτική του στολή το Σάββατο κατά τη διάρκεια αγρυπνίας στον Ουέστμινστερ Χολ – Τι αποκαλύπτει η «Mirror».

Ειδική άδεια έλαβε – σύμφωνα με την Mirror – o Δούκας του Σάσεξ προκειμένου να φορέσει για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από το παλάτι την στρατιωτική του στολή για μια αγρυπνία που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Ουέστμινστερ Χολ.

Τα οκτώ εγγόνια της βασίλισσας, συμπεριλαμβανομένου του Χάρι και του αδερφού του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, θα σταθούν το βράδυ του Σαββάτου σιωπηλοί μπροστά από το φέρετρο της γιαγιάς τους για μια 15λεπτη αγρυπνία.

Το δημοσίευμα της Mirror

Όπως όλα δείχνουν ο Βασιλιάς Κάρολος φαίνεται ότι οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση μετά την αποκάλυψη ότι ο πρίγκιπας Άντριου στον οποίο επίσης έχουν αφαιρεθεί τα βασιλικά του καθήκοντα, είχε λάβει ειδική άδεια να φορέσει τη στολή του σε προηγούμενη αγρυπνία στην οποία παρευρέθηκαν την Παρασκευή τα τέσσερα παιδιά της, παρά την απαγόρευση σε παλαιότερες τελετουργικές εκδηλώσεις.

«Κάνει πίσω» το παλάτι; –Μετά τις 26/9 ανακοινώσεις για τους τίτλους των παιδιών τους

Μπορεί όλες αυτές τις ημέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο να κυριαρχεί το πένθος για το θάνατο της Βασίλισσας, όμως τα ταμπλόιντ δεν αφήνουν καμμιά κίνηση των Σάσσεξ ασχολίαστη.

Χθες, η είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου ήταν το γεγονός ότι ο Χάρι και η Μεγκαν είχαν ενοχληθεί με την απόφαση του Βασιλιά να μην λάβουν ο Άρτσι και η Λίλιμπετ το καθεστώς της «Βασιλικής Υψηλότητας».

Ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα η Daily Mail δεν θα υπάρξει ανακοίνωση για τους μελλοντικούς τίτλους των παιδιών του Χάρι και της Μέγκαν κατά την περίοδο του βασιλικού πένθους.

Μετά τον θάνατο της προγιαγιάς τους, ο Άρτσι και η Λίλιμπετ είναι ο έκτος και η έβδομη στη σειρά για τον θρόνο και δικαιούνται να ονομάζονται πρίγκιπας και πριγκίπισσα. Ωστόσο προκειμένου τα παιδιά των Σάσσεξ να απολαμβάνουν τα βασιλικά προνόμια θα πρέπει να συνοδεύουν τους τίτλους από το καθεστώς της «Βασιλικής Υψηλότητας».

Χθες ένας εκπρόσωπος του βασιλιά Καρόλου είπε ότι οι ανακοινώσεις για το συγκεκριμένο θέμα είναι «απίθανο» να γίνουν πριν τις 26 Σεπτεμβρίου, όταν λήγει η περίοδος του βασιλικού πένθους.

«Σίγουρα θα υπάρξει κάποια στιγμή συζήτηση, αλλά όχι κατά την περίοδο του βασιλικού πένθους », προσθέτουν βασιλικέ πηγές στην Daily Mail.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ