Allou Fun Park: Απάντηση στους ισχυρισμούς Καπερνάρου – «Επιτρέπεται επιβίβαση τεσσάρων ατόμων»


Το Allou Fun Park εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά στους ισχυρισμούς του δικηγόρου των τραυματιών, Βασίλη Καπερνάρου, σχετικά με τον επιτρεπόμενο αριθμό επιβατών στο επίμαχο παιχνίδι.

Ο δικηγόρος των τραυματιών, από το πρόσφατο ατύχημα στο Allou Fun Park, Βασίλης Καπερνάρος, επικαλέστηκε μια έκθεση της TUV Hellas στην οποία αναφέρεται ότι στο επίμαχο παιχνίδι θα έπρεπε να επιβιβάζονται τρία και όχι τέσσερα άτομα. Σε λιγότερο από ένα 24ωρο, ήρθε η απάντηση από πλευράς του λούνα παρκ με επίσημη ανακοίνωση. Όπως υποστηρίζει το Allou, αναφέρεται ενδεικτικά ο αριθμός των τριών ατόμων και όχι περιοριστικά.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρονται πάρκα από όλο τον κόσμο που έχουν το παιχνίδι «La Isla», ενώ τονίζεται εκ νέου η πρόθεση για στήριξη κάθε είδους προς τους τραυματίες. Μάλιστα, το Allou Fun Park αναφέρει πως ο δικηγόρος του πάρκου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, είχε νέα συνάντηση με τον Βασίλη Καπερνάρο από την οποία όμως δεν προέκυψε κάποια συμφωνία.

Η ανακοίνωση του Allou Fun Park

«Σε συνέχεια ανακοίνωσης του πληρεξουσίου δικηγόρου των τραυματισθέντων, κυρίου Βασίλη Καπερνάρου στην οποία κάνει μνεία σε έγγραφο της TUV HELLAS από το οποίο δήθεν προκύπτει ότι στο παιχνίδι LA ISLA επιτρέπεται η επιβίβαση 3 ατόμων ανά βάρκα, κρίνεται σκόπιμο να δημοσιοποιηθεί η θέση μας προς αποκατάσταση της πραγματικότητας:

Το εν λόγω έγγραφο της TUV HELLAS αναφέρει επιβίβαση 3 ατόμων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ήταν υποχρεωμένη να αναγράψει και επιτρεπόμενο μέγιστο βάρος. Περαιτέρω από το manual του κατασκευαστή ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ επιτρεπόμενων ατόμων ή μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος. Το manual θέτει ως μοναδική προϋπόθεση για την χρήση του παιχνιδιού, την καλή λειτουργία του παιχνιδιού. Εξάλλου το εν λόγω παιχνίδι La Isla, από τον ίδιο κατασκευαστή, λειτουργεί σε άλλα τέσσερα (4) πάρκα στο εξωτερικό, ήτοι Silverwood, White water west, Ocean city fun και Vancouver’s playland και σε όλα τα ανωτέρω πάρκα ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ (4)άτομα ανά βάρκα (οράτε σχετικές φωτογραφίες).

Δια της παρούσας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους επισκέπτες του Allou ! Fun Park οι οποίοι εξακολουθούν να επισκέπτονται το πάρκο μας μετά το ατυχές συμβάν της 6/9/2022 δείχνοντας εμπράκτως την εμπιστοσύνη τους και την στήριξή τους στην εταιρεία μας. Τέλος ενημερώνουμε οτι εξακολουθεί να υπάρχει η πρόθεση συνδρομής στους τραυματισθέντες και γι’ αυτό τον λόγο ο πληρεξούσιος δικηγόρος μας κύριος Μιχάλης Δημητρακόπουλος επισκέφτηκε στο γραφείο του τον κύριο Βασίλη Καπερνάρου και έγινε μια ειλικρινής συζήτηση , που επί του παρόντος δεν έχει υπάρξει συμφωνία».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ