Τέσσερις συλλήψεις διακινητών σε Έβρο και Καβάλα – Μετέφεραν 14 μετανάστες


Τρεις διαφορετικές περιπτώσεις διακίνησης μεταναστών οδήγησε τις αρχές σε τέσσερις συλλήψεις

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσαν τέσσερις διακινητές οι οποίοι συνελήφθησαν σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις σε Καβάλα και σε Έβρο.

Κατά την πρώτη επιχείρηση αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν το πρωί του Σαββάτου στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε φορτηγό, και να μεταφέρουν παράνομα στην ενδοχώρα 7 μετανάστες. Μάλιστα ο οδηγός, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Στη δεύτερη περίπτωση, λίγες ώρες αργότερα στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα δύο μετανάστες.

Στη τρίτη περίπτωση, το απόγευμα του Σαββάτου στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν έναν Έλληνα διακινητή, διότι οδηγώντας φορτηγό, μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα πέντε μετανάστες.

Και τα τρία οχήματα κατασχέθηκαν, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Σχετικές ειδήσεις:

Έπιασαν στην Αθήνα ηγετικά μέλη κυκλώματος διακίνησης μεταναστών από την Τουρκία μέσω Έβρου

Ρόδος: Συνελήφθησαν Τούρκοι διακινητές – Έβγαλαν όπλο στο πλήρωμα του Λιμενικού

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν τέσσερις διακινητές μεταναστών στον Έβρο


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ