24ωρη απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Το πρωί η απόφαση της Δικαιοσύνης


Στη Δικαιοσύνη προσέφυγαν οι Διοικήσεις της ΣΤΑΣΥ και της ΟΣΥ, ζητώντας η σημερινή 24ωρη απεργία σε τρόλεϊ και λεωφορεία να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική.

Συγκεκριμένα, η ΣΤΑΣΥ ζήτησε να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία που εξήγγειλαν τα Σωματεία Εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ «γιατί δεν έχουν τηρηθεί οι νόμιμες προϋποθέσεις κήρυξης της απεργίας».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, λόγω της γνωστοποίησης της απόφασης των Σωματείων το μεσημέρι της Τρίτης δεν κατέστη η εκδίκαση χθες (Τρίτη) και θα γίνει το πρωί της Τετάρτης.

«Ζητούμε προκαταβολικά συγνώμη από το επιβατικό κοινό, για την ταλαιπωρία και τις δυσκολίες που θα συναντήσει κατά τις αυριανές μετακινήσεις του» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ .

Από την πλευρά της, η Διοίκηση της ΟΣΥ σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως τα Σωματεία εργαζομένων της Εταιρίας εξήγγειλαν αιφνιδιαστικά την απεργία και δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες προϋποθέσεις κήρυξης της απεργίας.

«Οι Οδικές Συγκοινωνίες ζητούν συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία που αναμένεται να υποστεί κατά τις μετακινήσεις του στην Αττική» καταλήγει η ανακοίνωση της Διοίκησης της ΟΣΥ.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ