Χάρι και Μέγκαν επιστρέφουν στις ΗΠΑ χωρίς «ειρηνευτική συμφωνία» με το παλάτι – Τι μέλλει γενέσθαι


Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην Καλιφόρνια «χωρίς να έχει συναφθεί ειρηνευτική συμφωνία» με το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Έγιναν προσπάθειες και απο τις δύο πλευρές αναφέρουν πηγές και μένει να αποδειχθεί αν θα καρποφορήσουν.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επιστρέφουν στο Λος Άντζελες χωρίς να έχει συναφθεί καμία ειρηνευτική συμφωνία με τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ισχυρίζονται πηγές προσκείμενες στο ζεύγος,

Η φίλη της Δούκισσας του Σάσεξ, Γκέιλ Κινγκ, οικοδεσποινα του CBS Mornings βρέθηκε στο Λονδίνο για την κηδεία της βασίλισσας και είπε ότι η «αναταραχή» που προκλήθηκε από το Megxit και τη συνέντευξη των Σάσεξ με την Όπρα Ουίνφρι δεν έχει επιλυθεί.

Ο Χάρι και ο Ουίλιαμ στάθηκαν επανειλημμένα δίπλα-δίπλα με τον πατέρα τους, Βασιλιά Κάρολο Γ, καθώς θρηνούσε για το θάνατο της μητέρας του. Υπήρξε επίσης μια κοινή εμφάνιση της Μέγκαν με την Κέιτ, αλλά μένει να δούμε αν αυτή η «εύθραυστη εκεχειρία» θα διατηρηθεί, ειδικά καθώς τα απομνημονεύματα του Χάρι θα κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος.

Η Κινγκ γνώρισε τη Μέγκαν και τον Χάρι όταν τους σύστησε η Όπρα Γουίνφρεϊ και παρευρέθηκε στοbaby shower της Δούκισσας που διοργάνωσαν η Σερένα Γουίλιαμς και η Αμάλ Κλούνεϊ. Θεωρείται μία απο τους βασικότερους συμμάχους του ζευγαριού στα ΜΜΕ των ΗΠΑ. Μιλώντας μετά την κηδεία της Βασίλισσας, έξω από το Αβαείο του Γουέστμινστερ, είπε: «Υπήρξαν προσπάθειες και από τις δύο πλευρές… για να διορθωθεί κάπως».

Παραδεχόμενη ότι δεν υπήρξε προσέγγιση, πρόσθεσε: «Οι μεγάλες οικογένειες πάντα περνούν από δράματα, πάντα περνούν από αναταραχές. Μένει να φανεί αν θα έρθουν πιο κοντά μεταξύ τους ή θα χωριστούν. Δεν έχω ιδέα, δεν έχω εσωτερικές πληροφορίες για αυτό, αλλά θα σας πω το εξής: Ήταν καλό που είδα τον Χάρι να στέκεται δίπλα στην οικογένειά του».

Η Mέγκαν και ο Χάρι έμειναν στο Frogmore Cottage του Ουίνδσορ το βράδυ της κηδείας αλλά αναφέρθηκε ότι θα επέστρεφαν στην Καλιφόρνια το συντομότερο δυνατό για να είναι με τα παιδιά τους, τον 3χρονο Άρτσι και τη Λίλιμπετ, ενός μετά από δύο εβδομάδες απουσίας.

Το ζεύγος δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τότε που ο Χάρι εμφανίστηκε να κάνει μία κίνηση αγανάκτησης, ξεφυσώντας και η Μέγκαν κοίταζε ευθεία μπροστά ενώ έφευγαν από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, μετά το πέρας της κηδείας. Δεν αποκλείεται να βρίσκονται ήδη στην έπαυλή τους στο Moντεσίτο.

Ο πρίγκιπας Χάρι «έχει μεγάλο ρόλο να διαδραματίσει» στη βασιλική οικογένεια, αλλά πρέπει να «αποχωρήσει» από την πρόθεση να εκδώσει τα απομνημονεύματά του για να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των συγγενών του, δήλωσε χθες η Τίνα Μπράουν. Η πρώην συντάκτρια του Vanity Fair είπε οτι το προσωρινό «πάγωμα των εχθροπραξιών» μεταξύ του Δούκα του Σάσεξ και του αδερφού του, του Πρίγκιπα της Ουαλίας, είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή να χτιστούν γέφυρες.

«Η χώρα αγάπησε αυτό το αίσθημα ενότητας και το να βλέπουμε τα αδέρφια ξανά μαζί, ήταν ένα όμορφο θέαμα. Αλλά αν δεν εγκαταλείψει το βιβλίο του, τα ντοκιμαντέρ και τις συνεντεύξεις, τότε δεν μπορεί να υπάρξει εμπιστοσύνη. Νομίζω ότι αν το κάνει μπορεί να βρεθεί τρόπος. Η βασιλική οικογένεια τον χρειάζεται και υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει. Η Κέιτ δεν θέλει να ταξιδεύει στον κόσμο, είναι μητέρα τριών παιδιών.

«Πρέπει να διαχωρίσουν με κάποιο τρόπο αυτά τα πράγματα και ο Χάρι έχει μεγάλο ρόλο να παίξει αν το θέλει. Και αν το θέλει και η Μέγκαν, γιατί φυσικά μισούσε κάθε κομμάτι». Πρόσθεσε οτι αν οι Σάσεξ το ήθελαν θα μπορούσαν να περνάνε «τέσσερις ή πέντε μήνες» στην Καλιφόρνια και τους υπόλοιπους σε βασιλικά καθήκοντα. Και συνέχισε: «Το ερώτημα είναι αν έχει ο καθένας τους τα δυνατά για να το κάνει, γιατί όπως γνωρίζουμε η οικογενειακή μνησικακία μπορεί να πάει πολύ βαθιά. Αν ο Χάρι δεν βγάλει το βιβλίο, τότε υπάρχει ελπίδα για πρόοδο».

«Η Νταϊάνα πάντα ήξερε ότι το να είναι μέλος της οικογένειας της έδινε δύναμη», είπε. «Όταν έσφιξε τα χέρια με τον ασθενή του AIDS, το έκανε ως Πριγκίπισσα της Ουαλίας και ήταν η λάμψη της μοναρχίας στη στιγμή που έκανε αυτή τη χειρονομία να κάνει τον γύρο του κόσμου».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ