ΑΣΕΠ – 5Ε/2020: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα – Ποιους αφορά


ΑΣΕΠ: Στη δημοσιότητα τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 5Ε/2020 (Φ.Ε.Κ. 48/31.12.2020, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) 

Αφορά στην πλήρωση, μεταξύ άλλων, μίας θέσης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ. ΣΤΑΤ.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο γνωστικό αντικείμενο «Πληροφορική» (κωδικός Θέσης: 10009).

Στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέου, αναπληρωματικών, δεκτών υποψηφίων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη, κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων), καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στους πίνακες δεκτών υποψηφίων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη, κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων), καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού Φ.Ε.Κ.

Ακολούθως και αφού πρώτα έκανε αναφορά σε νομολογία, σημειωνόταν: «Είναι, συνεπώς, φανερό ότι το πόρισμα θα έπρεπε να δοθεί και εις τους συγγενείς. Αυτό επιβάλλει η νομολογία που δεσμεύει και την κυπριακή Δικαιοσύνη, αφού έχουμε προσυπογράψει την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων βάσει της οποίας το ΕΔΑΔ λειτουργεί με δεσμευτικές αποφάσεις».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ