Tζόνι Ντεπ: Ποια είναι η δικηγόρος που του έκλεψε την καρδιά – «Η χημεία τους είναι μοναδική»


Ο Τζόνι Ντεπ βγαίνει πράγματι με μια από τις δικηγόρους που ήταν παρούσα στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφό του Άμπερ Χέρντ, αλλά δεν είναι η διάσημη Καμίλ Βάσκεθ, οπως έλεγαν εδώ και καιρό οι φήμες

Ο Τζόνι Ντεπ και η δικηγόρος του Τζόελ Ρίτς κρύβονταν εδώ και μήνες σε κοινή θέα, γράφει ο σκανδαλοθηρικός τύπος. Η γοητευτική νομικός δεν είχε κανέναν επίσημο ρόλο στη δίκη δυσφήμισης του αστέρα του κινηματογράφου κατά της πρώην συζύγου του νωρίτερα φέτος, ήταν όμως διαρκώς παρούσα στο δικαστήριο της κομητείας Φέρφαξ στη Βιρτζίνια όσο διήρκεσε η δίκη από τις 11 Απριλίου έως τον Ιούνιο.

Η 37χρονη δικηγόρος με έδρα το Λονδίνο, εκπροσώπησε τον Ντεπ, 59 ετών, στην υπόθεση συκοφαντίας του στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά της Sun το 2020. «Παρά τη νομική απώλεια, το ζευγάρι φαίνεται πως στάθηκε τυχερό στην αγάπη»σχολιάζει η New York Post

Σύμφωνα με πολλές φωτογραφίες μέσα και έξω από το δικαστικό μέγαρο, η Ριτς – συνεργάτης στο δικηγορικό γραφείο Schillings, έφτανε με τον σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής», καθόταν ακριβώς πίσω του στην πρώτη σειρά και χαιρετούσε τους θαυμαστές του στο τέλος της ημέρας. Οι δυό τους έβγαιναν απο τον χώρο μαζί και μάλιστα έφευγαν με το ίδιο όχημα.

Ο Τζόνι Ντεπ και η φίλη του Τζόελ Ριτς κάνουν δημόσιες εμφανίσεις μαζί εδώ και μήνες. Κάποια στιγμή, οι παπαράτσι «συνέλαβαν» τη Ριτς να γέρνει και να χαμογελά καθώς ο Ντεπ της έδειχνε κάτι στο τηλέφωνό του. Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι ήταν παρούσα σχεδόν κάθε μέρα στη δίκη του εναντίον της Άμπερ Χερντ, παρόλο που δεν εμπλεκόταν στην υπόθεση.

Αν και οι δυό τους διατήρησαν επαγγελματική συμπεριφορά ο ένας προς τον άλλον, μια πηγή είπε στο Us Weekly ότι ήταν πράγματι εκεί για «προσωπικούς» λόγους – κυρίως, για να «υποστηρίξει» τον αγαπημένο της. Δεν είναι σαφές πότε η σχέση τους απέκτησε ρομαντικό χαρακτήρα και οι εκπρόσωποι του ηθοποιού δεν ήταν δυνατό να σχολιαστούν. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly οι δυο τους συναντιόντουσαν «διακριτικά» σε ξενοδοχεία κατά τα πρώτα στάδια της σχέσης τους τους.

«Η χημεία τους είναι μοναδική», είπαν ανώνυμες πηγές με γνώση του θέματος. «Είναι σοβαρό μεταξύ τους». Η Ριτς είναι μητέρα δύο παιδιών και βρίσκεται σε διαδικασία έκδοσης διαζυγίου. Παρά την εμφανή παρουσία της κατά τη διάρκεια της πολυσυζητημένης δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση, οι θαυμαστές του Ντέπ ήταν πεπεισμένοι ότι ο σταρ του «Ψαλιδοχέρη» έβγαινε κρυφά με μία άλλη δικηγόρο του, την Καμίλ Βάσκεθ.

Η ίδια γρήγορα διέψευσε τις φήμες, αποκαλώντας τους ισχυρισμούς «σεξιστικούς» και «ανήθικους» «Νοιάζομαι πολύ για τους πελάτες μου και προφανώς έχουμε έρθει κοντά», είπε στο People τον Ιούνιο. Αλλά όταν λέω «εμείς», εννοώ ολόκληρη την ομάδα, και φυσικά αυτό περιλαμβάνει τον Τζόνι».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ