Makeup: 7 Tips μακιγιάζ για κοπέλες με ξανθά μαλλιά


Είναι δύσκολο να βρεις συμβουλές μακιγιάζ για ξανθιές. Ίσως αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία στις αποχρώσεις των ξανθών μαλλιών. Υπάρχουν όμως κάποιες καθολικές συμβουλές μακιγιάζ για ξανθιές. Όντας ξανθιά, είχα αρκετό χρόνο να χρησιμοποιήσω τη δοκιμή και το λάθος για να μάθω τι λειτουργεί καλύτερα.

7 Tips μακιγιάζ για ξανθά μαλλιά

  • Βρείτε μια μάσκαρα που κάνει θαύματα. Μία από τις καλύτερες συμβουλές μακιγιάζ για ξανθιές είναι να βρείτε μια μάσκαρα που κάνει θαύματα για εσάς. Οι περισσότερες ξανθιές έχουν πολύ ωχρές βλεφαρίδες, επομένως χρειάζονται όλη τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει μια μάσκαρα. Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικές φόρμουλες μάσκαρα που μπορείτε να δοκιμάσετε και καμία φόρμουλα δεν είναι κατάλληλη για όλους. Μερικές από εμάς χρειαζόμαστε μια μάσκαρα που θα προσθέτει όγκο ενώ άλλες χρειάζονται μια που να μακραίνει. Εάν θέλετε λίγη επιπλέον δύναμη για τις βλεφαρίδες σας, δοκιμάστε πρώτα να χρησιμοποιήσετε ένα primer για βλεφαρίδες.
  • Βοηθήστε τα φρύδια σας να βγουν έξω. Όπως και με τις βλεφαρίδες, πολλές ξανθές έχουν χλωμά φρύδια. Τα φρύδια είναι πολύ σημαντικά. Βοηθούν να πλαισιώσουν τα μάτια σας και να δώσουν σχήμα στο πρόσωπό σας. Το να τα έχετε επαγγελματικά χρωματισμένα είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις ξανθιές και σας γλιτώνει από το να χρησιμοποιείτε μολύβι κάθε μέρα. Ο στόχος είναι να γίνεις μια σκιά πιο σκούρα από τα μαλλιά σου.
  • Προσοχή στο χρώμα των ματιών σας. Οι ξανθές έχουν μια ποικιλία από διαφορετικά χρώματα ματιών. Το χρώμα των ματιών τους δίνει πολλές διαφορετικές επιλογές σε τι χρώμα μακιγιάζ ματιών μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Μην φοβάστε να παίξετε και να πειραματιστείτε. Το χρώμα είναι κάτι που χρειάζονται απεγνωσμένα οι ξανθιές. Δεν έχουν μεγάλη αντίθεση μεταξύ των μαλλιών και του προσώπου τους, επομένως είναι σημαντικό να προσθέσετε χρώμα στο μακιγιάζ.
  • Μείνετε μακριά από το κίτρινο κραγιόν. Το κραγιόν είναι ένας άλλος τρόπος που μια ξανθιά μπορεί να δώσει χρώμα στο πρόσωπό της. Ωστόσο, είναι σημαντικό μια ξανθιά να απέχει από τα κραγιόν με κίτρινη βάση. Αυτό δεν πρόκειται να είναι κολακευτικό καθώς τα μαλλιά της είναι μια απόχρωση του κίτρινου, όσο κι αν δεν της αρέσει αυτός ο όρος. Είναι καλύτερα να επιμείνετε σε κραγιόν που έχουν βάση το μπλε ή έχουν καφέ απόχρωση. Τα κίτρινα κραγιόν δεν φαίνονται σωστά σε μια ξανθιά και οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να το εντοπίσουν γρήγορα.
  • Παίξτε με τα κραγιόν. Εκτός από την παραπάνω άκρη, οι περισσότερες ξανθιές έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να φορούν πολλές διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν. Τα ροζ είναι μια πολύ φυσική επιλογή για τις ξανθιές. Εάν έχετε αμφιβολίες, σκεφτείτε τη Barbie και πώς φορούσε πάντα αυτό που έχουμε σκεφτεί ως ροζ κραγιόν Barbie. Οι ξανθιές μπορούν επίσης να φορέσουν κόκκινα αρκετά εύκολα. Τα κοράλλια και τα γυμνά είναι μια επιλογή, αλλά πρέπει να τα χειρίζεστε λίγο πιο προσεκτικά.
  • Θυμηθείτε ότι τα ουδέτερα κολακεύουν τους πάντες. Εάν έχετε αμφιβολίες για το ποιο χρώμα να φορέσετε ως σκιά ματιών, θυμηθείτε ότι έχετε πάντα ουδέτερα. Επιπλέον, τα ουδέτερα είναι μια υπέροχη επιλογή για τις ξανθιές. Ενώ τα ουδέτερα είναι καλά για όλους, φαίνονται ιδιαίτερα καλά στις ξανθιές. Τα ουδέτερα είναι επίσης μια μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε, ώστε να μην περιορίζεστε στις χρωματικές επιλογές. Μπορείτε να πάτε με καφέ ή γκρι.
  • Μάθετε εάν το δέρμα σας είναι ζεστό ή κρύο. Το να γνωρίζετε αν το δέρμα σας είναι ζεστό ή κρύο μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερες επιλογές μακιγιάζ ούτως ή άλλως, αλλά φαίνεται ιδιαίτερα σημαντικό για μια ξανθιά. Φαίνεται ότι με μια ξανθιά, όλα μπορούν κάπως να συνδυάζονται και η λάθος επιλογή στο μακιγιάζ μπορεί πραγματικά να ξεχωρίσει. Εάν δεν είστε σίγουροι αν έχετε ζεστό ή ψυχρό τόνο δέρματος, διαβάστε το θέμα. Μια άλλη επιλογή είναι να συμβουλευτείτε έναν ειδικό, όπως έναν καλλιτέχνη μακιγιάζ. Θα μπορούσατε ακόμη να δοκιμάσετε να συμβουλευτείτε κάποιον που εργάζεται για έναν πάγκο μακιγιάζ σε ένα πολυκατάστημα.

Κατά καιρούς, το να βρεις το σωστό μακιγιάζ για τις ξανθιές μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Αλλά χρησιμοποιώντας αυτές τις συμβουλές μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολο.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ