ΗΠΑ: Μητέρα πούλησε σε άγνωστο άντρα την 6χρονη κόρη της για ένα ζευγάρι Nike και χρήματα


Η 31χρονη γυναίκα καταδικάστηκε σε 23 χρόνια φυλάκιση για τη σεξουαλική διακίνηση της 6χρονης κόρης της. Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία της υπόθεσης.

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που έκανε μια γυναίκα από την Ουάσινγκτον, η οποία προκειμένου να πάρει ένα ζευγάρι αθλητικά και μετρητά πούλησε την 6χρονη κόρης της σε έναν άγνωστο που γνώρισε διαδικτυακά.

Η 31χρονη Κάιλι Ρούμπι Φλόρες καταδικάστηκε σε 23 χρόνια φυλάκιση για τη σεξουαλική διακίνηση της 6χρονης κόρης της. Η Φλόρες πούλησε το παιδί σε έναν άντρα που γνώρισε στον ιστότοπο γνωριμιών Plenty of Fish και ο οποίος υποσχέθηκε να της αγοράσει παπούτσια Nike, να της δώσει χρήματα σε μετρητά και ένα μέρος για να μείνει, όπως είπαν οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς.

Η Φλόρες και ο Τρέβερ Χάρντερ, ο οποίος μάλιστα βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να βιάζει το κορίτσι στο διαμέρισμά του, δήλωσαν ένοχοι στο δικαστήριο, σύμφωνα με το Γραφείο του Εισαγγελέα των ΗΠΑ για την Ανατολική Περιφέρεια της Ουάσιγκτον.

«Τα γεγονότα αυτής της υπόθεσης παρουσιάζουν μερικές από τις πιο κραυγαλέες σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιού που μπορεί κανείς να φανταστεί», δήλωσε η εισαγγελέας των ΗΠΑ Βανέσα Γουόλντρεφ την Τετάρτη μετά την ανακοίνωση της ποινής.

«Η σημερινή ποινή είναι σημαντική, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να θυμόμαστε ότι η ποινή της Φλόρες θα είναι πιθανότατα πολύ μικρότερη από τον ισόβιο αντίκτυπο στο παιδί», πρόσθεσε η Γουόλντρεφ. «Καμία απόφαση δικαστηρίου δεν μπορεί να επιστρέψει στο παιδί την αθωότητά του, αλλά η κοινότητά μας είναι πλέον ασφαλέστερη και ισχυρότερη».

Το ζευγάρι διέπραξε την κακοποίηση μεταξύ 2 Φεβρουαρίου και 26 Ιουλίου πέρυσι, σύμφωνα με το αρχικό κατηγορητήριο, όπως αναφέρει η New York Post.

Η 6χρονη μπόρεσε να περιγράψει την κακοποίηση που αντιμετώπισε στα χέρια του Χάρντερ και πλέον ο δράστης περιμένει την καταδίκη του μετά την παραδοχή της ενοχής του, δήλωσαν αξιωματούχοι.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ