Αυτή είναι η Δόκιμος Αστυφύλακας που συνελήφθη στη Πανεπιστημιούπολη – Έδινε πληροφορίες στη συμμορία του Αλβανού


Αστυνομικές πηγές ανέφεραν μεταξύ άλλων, ότι η δόκιμη αστυνομικός έχει σχέση με πρωτοπαλίκαρο της συμμορίας του Αλβανού που συνελήφθη όταν επιτέθηκε με κατσαβίδι σε γυναίκα ανθυπαστυνόμο

«Λαβράκι» έβγαλαν οι αστυνομικές αρχές κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και της ΟΠΚΕ τις πρώτες πρωινές ώρες και ολοκληρώθηκε τις πρώτες μεσημεριανές ώρες στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου.

Στην ίδια επιχείρηση συμμετείχαν άνδρες των ΕΚΑΜ, ομάδες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών

Οι άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν 22 άτομα ενώ μεταξύ των συλληφθέντων είναι και μία δόκιμη αστυφύλακας. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι η δόκιμη αστυνομικός έχει σχέση με πρωτοπαλίκαρο της συμμορίας του Αλβανού που συνελήφθη ενώ όπως λένε οι ίδιες αστυνομικές πηγές σε προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ η γυναίκα είχε πληροφορηθεί για τις δυνάμεις που θα επιχειρούσαν και ενημέρωσε την ομάδα των κακοποιών.

Οι 13 συλλήψεις έγιναν στην παλιά φοιτητική εστία και 9 σε διπλανά σπίτια. Τα όπλα που βρέθηκαν στους χώρους της Φοιτητικής Εστίας αποδεικνύουν ότι χρησιμοποιούνταν ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, με ιδιαίτερα έντονη δράση -ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών- στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.

Νωρίτερα, 30χρονος Αλβανός, επιτέθηκε με το κατσαβίδι στην ανθυπαστυνόμο στο χώρο του Πανεπιστημίου προτού δεχθεί τα πυρά από το υπηρεσιακό της όπλο, διέμενε στο χώρο της εστίας και προσπάθησε να διαφύγει της αστυνομικής έρευνας. Το συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης όταν η ανθυπαστυνόμος αισθάνθηκε αδιαθεσία και θέλησε να βγει έξω προκειμένου να κατευθυνθεί στο αυτοκίνητό της. Τη στιγμή που κατευθυνόταν προς αυτό, δέχτηκε επίθεση με κατσαβίδι από 30χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ