Θεσσαλονίκη: Επιβάτης γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου

Επιβάτης γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως καταγγέλλει με γραπτή ανακοίνωση ο ΟΑΣΘ, ένας επιβάτης γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου και τον έστειλε νοσοκομείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ακόμα ένα περιστατικό βίας καταγράφηκε εναντίον οδηγού του ΟΑΣΘ. Αυτή τη φορά το επεισόδιο σημειώθηκε στη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης, στη νυχτερινή γραμμή Αεροδρομίου, στο ύψος της Καμάρας, όταν επιβάτης γρονθοκόπησε τον οδηγό.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον οδηγό στο εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή Πρώτων Βοηθειών, ενώ το δρομολόγιο δεν ολοκληρώθηκε.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Κώστας Ταγγίρης, επικοινώνησε με τον οδηγό για να του εκφράσει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση, τονίζοντας ότι ο Οργανισμός βρίσκεται στο πλευρό του και καταδικάζοντας απερίφραστα τα περιστατικά βίας.

Ο κ. Ταγγίρης, με αφορμή το περιστατικό δηλώνει ότι ο ΟΑΣΘ δεν πρόκειται ποτέ να ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές εναντίον του προσωπικού του. Ταυτόχρονα, καλεί το επιβατικό κοινό να βοηθά στον εντοπισμό των δραστών και υπογραμμίζει ότι ο Οργανισμός θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων με την παροχή νομικής βοήθειας και οποιασδήποτε άλλης συνδρομής απαιτηθεί».


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ