Τραγωδία στα Τρίκαλα: Πέθανε την ίδια ημέρα που, 18 χρόνια πριν, η κόρη του σκοτώθηκε στον Μαλιακό


Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας μιας οικογένειας από τα Τρίκαλα

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για 56χρονο Τρικαλινό που πέθανε ξαφνικά χθες, την ίδια ημέρα που 18 χρόνια πριν είχε φύγει η κόρη του στο τροχαίο με λεωφορείο στον Μαλιακό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα trikaladay.gr, ο 56χρονος Κ.Κ. έφυγε χθες από τη ζωή, 27 Σεπτεμβρίου, 18 χρόνια ακριβώς, μετά τον τραγικό χαμό της κόρης του Κατερίνας, η οποία είχε χάσει τη ζωή της στο φρικτό τροχαίο με το λεωφορείο με μαθητές λυκείου στο Πέταλο του Μαλιακού.

Δυστύχημα στο Πέταλο του Μαλιακού: 17 χρόνια από το τραγικό τροχαίο με τους 7 νεκρούς μαθητές

Το ημερολόγιο έγραφε Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου του 2004 και το ρολόι έδειχνε 9.50 το πρωί. Σχολικό λεωφορείο μεταφέρει 37 μαθητές και τέσσερις καθηγητές του λυκείο Φαρκαδόνας Τρικάλων στην Αθήνα.

Παιδιά και καθηγητές πηγαίνουν στην πρωτεύουσα για να παρακολουθήσουν τους παραολυμπιακούς Αγώνες. Το λεωφορείο φτάνει στο πέταλο του Μαλιακού.

Στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας βρίσκεται μια νταλίκα, που μεταφέρει υαλοπίνακες. Ξαφνικά, ο οδηγός, της λόγω μετατόπισης του φορτίου, χάνει τον έλεγχο του οχήματος, περνά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούεται πλαγιομετωπικά με το λεωφορείο. Η σύγκρουση είναι τόσο σφοδρή ώστε το λεωφορείο με τους μαθητές ανατρέπεται.

Επτά μαθητές βρίσκουν ακαριαίο θάνατο. πρόκειται για τους: Μπουραζέλη Χρήστο, Λίτσιου Αικατερίνη, Καλύβα Στεφανία, Τέλλιο Κωνσταντίνο, Σαράφη Ευγενία, Οικονομούλα Απόστολο, και Καματσέλο Ιωάννη.

Η εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και όλη η Ελλάδα θρηνεί. Ανείπωτη θλίψη στα χωριά της Φαρκαδόνας, του Διασέλου, του Ζάρκου και του Γριζάνου όπου διαδραματιζόταν σπαρακτικές εικόνες.

Αντίστοιχες εικόνες διαδραματίζονται μετά στις κηδείες. Γονείς, αδέλφια και παππούδες γαντζώνονταν στα επτά λευκά φερέτρα των 15χρονων αγγελουδιών. Οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα, ενώ φίλοι συμμαθητές και συγχωριανοί αποχαιρετούσαν τους μαθητές.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ