Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Live η συνέντευξη στο CNN Turk


Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Ο Τούρκος πρόεδρος παραχωρεί συνέντευξη στο CNN Turk και το Canal D όπου αναμένεται να αναφερθεί και στα ελληνοτουρκικά.

Υπό καθεστώς ακραίας ρητορικής και απειλών της εδαφικής κυριαρχίας της Ελλάδας συνεδρίασε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας, με τον Ταγίπ Ερντογάν σε ρόλο προέδρου. Τα αποτελέσματα, βέβαια, δεν διέφεραν σε τίποτα από τη «γραμμή» που έχει χαράξει το τελευταίο διάστημα η Άγκυρα. Νέες κατηγορίες σε βάρος της Αθήνας, απειλές για «άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος» και παράλληλα εξωφρενικές απαιτήσεις για τα ελληνικά νησιά αλλά και την Κύπρο.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου, μάλιστα, ο Τούρκος πρόεδρος παραχωρεί συνέντευξη σε δύο από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Τουρκίας. Ο Ταγίπ Ερντογάν φιλοξενείται παράλληλα στο CNN Turk και το Canal D, όπου μεταξύ άλλων αναμένεται να τοποθετηθεί και για τα ελληνοτουρκικά ζητήματα.

Δείτε LIVE όσα λέει ο Ταγίπ Ερντογάν

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερντογάν κάνει λόγο για νόμιμες μεθόδους και αποφεύγει να χρησιμοποιήσει τους συνήθεις εκβιασμούς του επί του πεδίου, όμως και μόνο το γεγονός ότι συνδέει τα κατεχόμενα της Κύπρου με την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών δείχνει ξεκάθαρα αμφισβήτηση ελληνικής κυριαρχίας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ