Χανιά: Αναβλήθηκε η δίκη για τον βιασμό και την δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον


Ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έχει καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης συν κάθειρξη 13 ετών και εκτίει την ποινή του στο κατάστημα κράτησης Γρεβενών.

Αναβλήθηκε η δίκη για την υπόθεση βιασμού και δολοφονίας της της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (29/9) στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης στα Χανιά.

Το αίτημα αναβολής υποβλήθηκε από τη μεριά του κατηγορούμενου, καθώς ο δικηγόρος νοσεί με κορονοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα, σύμφωνα με το Zarpanews.

Για την φρικιαστική υπόθεση, ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έχει καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης συν κάθειρξη 13 ετών και εκτίει την ποινή του στο κατάστημα κράτησης Γρεβενών.

Ο νεαρός πατέρας δύο παιδιών, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, του βιασμού σε βαθμό κακουργήματος και της παράνομης οπλοκατοχής σε βαθμό πλημμελήματος.

Για το κώλυμα του συνηγόρου υπεράσπισης είχε ενημερωθεί η πολιτική αγωγή γι’ αυτό και δεν μετέβησαν στα Χανιά για τη δική ούτε η αδερφή ούτε ο σύζυγος της άτυχης Ίτον.

Αναμένεται να οριστεί νέα δικάσιμος ημερομηνία.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ