Οι νέες ταινίες που έρχονται στα σινεμά την τελευταία Πέμπτη του Σεπτεμβρίου


Αυτές είναι οι ταινίες που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου.

Η τελευταία κινηματογραφική εβδομάδα σκορπίζει χαμόγελα στον κόσμο του σινεμά… Ή μήπως όχι; Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ψυχολογικά θρίλερ της χρονιάς (η ομάδα του marketing, ομολογουμένως έκανε καλή δουλειά), «προσγειώνεται» στους ελληνικούς κινηματογράφους με σκοπό να κάνει το χαμόγελό σας να παγώσει. Παράλληλα, Σιγκούρνι Γουίβερ και Κέβιν Κλάιν ενώνουν τις δυνάμεις τους στην κομεντί «O Έρωτας τα Αλλάζει Όλα», ενώ η Βαϊόλα Ντέιβις είναι η «Γυναίκα Βασιλιάς».

Δείτε αναλυτικά τις νέες ταινίες που βλέπουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτή την εβδομάδα.

Χαμογέλα (Smile)

Ύστερα από ένα αλλόκοτο, τραυματικό δυστύχημα με μια ασθενή της, η Δρ. Ρόουζ Κότερ (Σόσι Μπέικον) αρχίζει να βιώνει τρομακτικά, ανεξήγητα γεγονότα. Με τον τρόμο να σαρώνει τη ζωή της, η Ρόουζ πρέπει να αντιμετωπίσει το προβληματικό παρελθόν της για να επιβιώσει και να ξεφύγει από την τρομακτική πραγματικότητα.

Η Γυναίκα Βασιλιάς (The Woman King)

Η νέα ταινία «Η Γυναίκα Βασιλιάς» (The Woman King) αφηγείται την αξιοσημείωτη ιστορία των μαχητριών Αγκότζι, μιας αποκλειστικά γυναικείας ομάδας πολεμιστριών που προστάτευαν το Αφρικανικό Βασίλειο της Δαχομέης τον 18o αιώνα.

Την ηγέτιδα της ομάδας με δεξιότητες και δύναμη που όμοιά της δεν είχε ξαναδεί ο κόσμος, Στρατηγό Νανίσκα, υποδύεται η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Βαϊόλα Ντέιβις. Η ταινία ακολουθεί το επικό ταξίδι της Νανίσκα στην εκπαίδευση της επόμενης γενιάς νεοσυλλέκτων, τις οποίες και προετοιμάζει για τη μάχη ενάντια στον μεγαλύτερο εχθρό που απειλεί το βασίλειο και την ελευθερία τους.

O Έρωτας τα Αλλάζει Όλα (The Good House)

Η ταινία ακολουθεί τη Χίλντι Γκουντ (Σιγκούρνι Γουίβερ), μια ευφυή μεσίτρια της Νέας Αγγλίας και απόγονο των μαγισσών του Σάλεμ, που λατρεύει το κρασί και τα μυστικά της. Η πολύ καλά δομημένη ζωή της αρχίζει να διαταράσσεται καθώς επανασυνδέεται με έναν παλιό της έρωτα από το γυμνάσιο, τον Φρανκ Γκέτσελ (Κέβιν Κλάιν), και εμπλέκεται επικίνδυνα στην απερίσκεπτη συμπεριφορά ενός συγκεκριμένου ανθρώπου.

Θαμμένα συναισθήματα και οικογενειακά μυστικά χρόνων έρχονται στην επιφάνεια, και η Χίλντι ωθείται προς έναν απολογισμό με το ένα άτομο που απέφευγε εδώ και δεκαετίες να αντιμετωπίσει: τον εαυτό της.

Η φλεγόμενη θάλασσα (The Burning Sea)

Όταν ανοίγει μια ρωγμή στον πυθμένα της θάλασσας και προκαλεί την κατάρρευση μιας εξέδρας εξόρυξης, μια ομάδα ερευνητών, μεταξύ των οποίων και η χειρίστρια υποβρυχίων Σοφία, σπεύδει να ερευνήσει για τους αγνοούμενους και να καθορίσει την αιτία της ζημιάς. Ανακαλύπτουν όμως ότι αυτό είναι απλώς η αρχή μιας πιθανής αποκαλυπτικής καταστροφής.

Ενώ εκκενώνονται οι εξέδρες, ο σύντροφος της Σοφία, ο Στίαν, παγιδεύεται στον βυθό της θάλασσας και η Σοφία πρέπει να καταδυθεί για να τον σώσει.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ