Άγιοι Θεόδωροι: Θρίλερ με τον θάνατο του φωτομοντέλου – Τα σκληρά «χτυπήματα» της μοίρας


Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες κατοίκων για την 43χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους. Όπως φαίνεται, οι απανωτές απώλειες την κλονισαν ψυχικά.

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως για τη ζωή της 43χρονης γυναίκας, πρώην φωτομοντέλου, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους.

Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του Loutrakiblog.gr, η γυναίκα είχε δεχτεί σκληρά «χτυπήματα» από τη μοίρα, κάτι που την κλόνισε ψυχικά.

Πριν από αρκετά χρόνια ο αδελφός της αυτοκτόνησε, ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική θητεία του στην Κύπρο. Μετά από την απώλεια αυτή, η 43χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Πριν από μερικούς μήνες πέθανε ο πατέρας της ενώ πριν από τρεις μέρες πέθανε και ο παππούς της. Η μητέρα της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας με σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η 43χρονη, μετά την αυτοκτονία του αδελφού της, νοσηλεύθηκε δύο φορές στο ψυχιατρικό ίδρυμα της Τρίπολης, ενώ στο παρελθόν προσπάθησε δύο φορές να βάλει τέλος στη ζωή της. Την τελευταία φορά πήδηξε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να φέρει πολλαπλά κατάγματα στο σώμα της. Έπειτα από πολύωρα χειρουργεία, είχαν παραμείνει κάποια κινητικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τους κατοίκους, η άτυχη γυναίκα, που είχε συνεργαστεί με πολλούς διάσημους Έλληνες σχεδιαστές, ήταν ένα κορίτσι καλόψυχο και ευαίσθητο. Δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει το χαμό του αγαπημένου της αδερφού, ενώ ο θάνατος του παππού της και η αρρώστια της μητέρας της, φαίνεται να ήταν η χαριστική βολή για την 43χρονη.

Μάλιστα, η γυναίκα που την περιποιόταν και της έδινε φαγητό, τις τελευταίες μέρες το άφηνε έξω από την πόρτα γιατί η 43χρονη δεν ήθελε να μιλά σε κανένα.

Αναμένεται το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής για να διαλευκανθούν τα αίτια του θανάτου της.

Η κηδεία της Χ.Π. θα γίνει σήμερα, Παρασκευή (30/9), στους Αγίους Θεοδώρους στις 13.30 στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ