Έλλειψη αναισθησιολόγων στο «Παίδων Αγία Σοφία»: Η λύση που μπορούν να δώσουν ο Υπουργός Υγείας και ο ΕΟΠΥΥ


Ένα θέμα σοβαρό όχι γιατί αφορά ασθενείς άλλα παιδιά -ασθενείς που περιμένουν εδώ και χρόνια να χειρουργηθούν! Σπεύδουν όλοι τώρα μετά την δημοσιοποίηση του θέματος από τους εργαζόμενους να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη και να τα καταγγείλουν ότι φταίνε οι προηγούμενοι και οι νυν και σε λίγο οι επόμενοι.

Το υπουργείο υγείας μετακινεί αναισθησιολόγος από άλλα νοσοκομεία (άρα μεταφέρει το πρόβλημα αλλού)  αλλά προτείνουν την επίταξη γιατρών,  ενώ δεν αποδέχονται τα ΣΔΙΤ. Τα ΣΔΙΤ έχουν εξαγγελθεί πολλές φορές αλλά χωρίς την αντίστοιχη επιστημονική τεκμηρίωση για να πεισθούν οι πολίτες για την ωφέλεια τους ( εάν πραγματικά υπάρχει ). Εμείς πιστεύοντας ότι πρέπει να βρεθεί μία λύση στο κρίσιμο αυτό  θέμα που αφορά στην υγεία των παιδιών θα θέλαμε να απαντήσει η διοίκηση του νοσοκομείου ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ , εάν η λίστα των τακτικών χειρουργείο έχει 3000 παιδιά.

  • Η καταγγελία όλων όσων λένε ότι το 2018 ήταν 2000 παιδιά και σήμερα 3000 παιδιά ευσταθεί ; Δηλαδή υπάρχουν χιλιάδες παιδιά που περιμένουν και τέσσερα χρόνια για να εγχειριστούν ή  αναγκαστικά κατέφευγαν σε ιδιωτικά θεραπευτήρια και έχουν θεραπευτεί και η απίστευτη  γραφειοκρατία  τα έχει εγγεγραμμένα σε μία λίστα που αποτελεί σήμερα το μήλο της έριδος ;
  • Δεν μπορεί ο υπουργός υγείας και ο ΕΟΠΥΥ  να δώσουν  λύση στο πρόβλημα κάνοντας μία συμφωνία , ότι παιδιά που θα χειρουργηθούν σε ιδιωτικά θεραπευτήρια θα αποζημιωθούν με την DRG’S και ίσως με ένα επιπλέον εύλογο ποσοστό( πχ 10%) έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα που αποτελεί όνειδος για τη χώρα μας.-Είμαστε στη διάθεσή όλων για να φιλοξενήσουμε τις απόψεις τους για τα ΣΔΙΤ στην Υγεία και να προκύψει θετικό αποτέλεσμα για όλους τους Έλληνες.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ