Χάρι-Μέγκαν: Γιατί μετακομίζουν άρον άρον σε νέο πολυτελές προάστιο της Καλιφόρνια


Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να ψάχνουν νέο νέο σπίτι σε μια ιδιωτική κοινότητα της Καλιφόρνια επειδή η έπαυλη των 14 εκατομμυρίων δολαρίων «δεν τους φιλοξενεί πλέον σωστά».

Το «έκπτωτο» βασιλικό ζευγάρι αφήνει πίσω την έπαυλη στο Μοντεσίτο και φέρεται να αναζητά ακίνητα στην κοντινή κοινότητα Hope Ranch, όπου η τιμή των ακινήτων φτάνει μέχρι και τα 22 εκατομμύρια δολάρια, ανέφερε η Santa Barbara News-Press. Το Hope Ranch, ένα παράκτιο προάστιο της Σάντα Μπάρμπαρα, βρίσκεται περίπου 10 μίλια μακριά και διαθέτει μια σειρά από πολυτελείς ανέσεις.

Η πιθανή νέα γειτονιά της τετραμελούς οικογένειας δεν διαθέτει μόνο κλαμπ για μέλη και πολυτελείς εγκαταστάσεις γκολφ, αλλά περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση σε γήπεδα τένις, χώρους για πικνίκ και ένα δίκτυο μονοπατιών ιππασία.

Το News-Press ανέφερε ότι το ζευγάρι μπορεί να είχε ήδη αγοράσει ένα ακίνητο εκεί, αλλά δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει οποιαδήποτε αγορά. Επίσης δεν είναι σαφές εάν το ζευγάρι επιδιώκει να αγοράσει μεγαλύτερο σπίτι από το σημερινό ή αναζητά ένα μικρότερο ακίνητο, σε άλλη περιοχή. Ενώ το Mοντεσίτο φιλοξενεί πολλές διασημότητες, όπως η Kέιτι Πέρι, ο Άνταμ Λεβίν, η Έλεν ντε Τζενέρις και η Τζένιφερ Άνιστον, η πλούσια ιδιωτική γειτονιά του Hope Ranch θα ήταν μία πιο ήσυχη επιλογή για το ζεύγος και τα δύο παιδιά τους.

Οι εικασίες για την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να μετακομίσουν έρχονται μετά την εγκατάσταση καμερών σάρωσης πινακίδων κυκλοφορίας, κοντά στην έπαυλή τους από την αστυνομία, εν μέσω έξαρσης της εγκληματικότητας στη γειτονιά. Οι υποτιθέμενες προσπάθειες μετεγκατάστασης των Σάσεξ έρχονται δύο μήνες μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι το σπίτι τους ίσως είχε στοχοποιηθεί από εισβολείς τον Μάιο.

Ο Χάρι και η Μέγκαν επέστρεψαν πρόσφατα στην Καλιφόρνια αφού πέρασαν εκτός μεγάλο μέρος του Αυγούστου για πολλές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και παρέμειναν το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου μετά τον απροσδόκητο θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Το σημερινό σπίτι του Χάρι και της Μέγκαν στο Μοντεσίτο

Το ζευγάρι μετακόμισε στo Mοντεσίτο το 2020. Οι εντάσεις ήταν έντονες από τότε που αποχώρησε από τη βασιλική οικογένεια τον Ιανουάριο του 2020, κάνοντας επίσημη την αποχώρησή του τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους.

Τα έγγραφα ιδιοκτησίας δείχνουν πως το ευρύχωρο αρχοντικό των 9 υπνοδωματίων και 16 μπάνιων, στην πολυτελή περιοχή Μοντεσίτο, είχε αγοραστεί έναντι 14.6 εκατομμυρίων δολαρίων. Το σπίτι των 1.672 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται σε μία έκταση 54 στρεμμάτων με φράκτες να περιβάλλουν όλη την έκταση και να προσφέρουν ιδιωτικότητα.

Το σπίτι τους διαθέτει βιβλιοθήκη, γραφείο, σπα με ξεχωριστή σάουνα, γυμναστήριο, αίθουσα παιχνιδιών, θέατρο, κελάρι και πάρκινγκ πέντε αυτοκινήτων.Το ζευγάρι επέστρεψε πρόσφατα από την Αγγλία αφού πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου στην Αγγλία θρηνώντας τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ εξέφρασε την ελπίδα τον περασμένο μήνα ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μπορούν να βρουν ειρήνη στην περίοδο του πένθους τους, αποκαλώντας τον θάνατο της Ελισάβετ «ευκαιρία για επανόρθωση». «Όταν όλες οι οικογένειες συγκεντρώνονται για μια κοινή τελετή, το τελετουργικό, ξέρετε, της ταφής των νεκρών σας, υπάρχει μια ευκαιρία για ειρήνη», είπε η δημοσιογράφος.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ