Σακίρα: «Έπεσε» στην αγκαλιά πρώην αγαπημένου της, μετά τον χωρισμό με τον Πικέ – Τι λένε οι φημες


Οργιάζουν οι φήμες για την επανασύνδεση της Σακίρα με τον πρώην αγαπημένο της, Aντόνιο ντε λα Ρούα, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ

Η Σακίρα και ο Aργεντίνος δικηγόρος Αντόνιο ντε λα Ρούα, γιός του πρώην προέδρου της Αργεντινής είναι ξανά μαζί. Τουλάχιστον αυτό λένε οι φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, μετά τον πολύκροτο χωρισμό της Κολομβιανής σταρ με τον Ζεράρ Πικέ.

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό της με τον άσο των γηπέδων, δημοσιεύματα αναφέρουν οτι η Σακίρα αναζωπύρωσε τη σχέση της με τον 48χρονο Aντόνιο ντε λα Ρούα, με τον οποίο διατηρούσε πολλά χρόνια σχέση πριν γνωρίσει τον Πικέ.

H Σακίρα με τον Αντόνιο ντε λα Ρούα το 2008 | Photo: ΑΡ

Η τραγουδίστρια και ο Aντόνιο ντε λα Ρούα είχαν σχέση σχεδόν 11 ετών η οποία έληξε εν μέσω φημών ότι ερωτεύτηκε τον Πικέ, τον οποίο γνώρισε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής το 2010, μια φήμη που εκείνη την εποχή διέψευσε κατηγορηματικά. Το 2011 το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι δεν είναι πια μαζί, αλλά ότι παραμένουν φίλοι και θα συνεχίσουν να συνεργάζονται, αφού την εποχή εκείνη ο ντε Λα Ρούα ήταν ο μάνατζερ της Σακίρα.

«Ήταν τα πιο υπέροχα χρόνια της ζωής μας, και χάρη σε αυτή την αγάπη και τον σεβασμό που δηλώνουμε ο ένας για τον άλλον, ήμασταν ένα εξαιρετικό ζευγάρι, καθώς και σύντροφοι. Ο Αντόνιο παραμένει προσεκτικός στις επιχειρήσεις και στα συμφέροντα της καριέρας μου όπως πάντα. Προχωράμε ως εταίροι, δουλεύοντας χέρι-χέρι και διατηρούμε στενή επικοινωνία. Η φιλία και η κατανόησή μας είναι άθραυστη και άφθαρτη», ανέφερε η επιστολή.

Μια σχέση που κατέληξε σε μπελάδες

Παρά τις διαβεβαιώσεις ότι η φιλία τους ήταν άρρηκτη, τελικά διαλύθηκε, καθώς ο Αντόνιο μήνυσε την τραγουδίστρια. διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 78 εκατομμυρίων ευρώ επειδή ήταν εκπρόσωπός της, ενώ εκείνη του ζήτησε να διαλύσει την επιχειρηματική συνεργασία που είχαν από κοινού. Την εποχή εκείνη έγινε γνωστό ότι η Σακίρα και ο Πικέ ήταν μαζί, με το ζευγάρι να αποκτά δύο παιδιά, τον Σάσα και τον Mίλαν.

Είναι ξανά μαζί η Σακίρα και ο Αντόνιο;

Τώρα που η Σακίρα είναι ξανά μόνη και κάνει βήματα για να συνεχίσει τη ζωή της, ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα της Αργεντινής αποκάλυψε ότι οι δυό πρώην αγαπημένοι φέρεται να είχαν τηλεφωνική επικοινωνία και ότι κανόνισαν μάλιστα να συναντηθούν απο κοντά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ποπ σταρ έχει μιλήσει αρκετές φορές στο τηλέφωνο με τον Aντόνιο και έχουν συμφωνήσει να συναντηθούν στο Μαΐάμι, με τον πρώην της να τη διαβεβαιώνει ότι θέλει να τη βοηθήσει με τις δυσκολίες που περνάει αυτή την περίοδο. Η τραγουδίστρια είχε αναφέρει βέβαια σε πρόσφατη συνέντευξή της, πως δεν θέλει να κάνει μια νέα σχέση πριν επουλώσει τις πληγές της.

Πρόσφατα μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε μετά τον χωρισμό εξηγώντας ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης της άφησε πίσω της την καριέρα της για να αφιερωθεί στην οικογένειά της και να στηρίξει τα επαγγελματικά βήματα του συντρόφου της. «Ένας από τους δύο έπρεπε να κάνει αυτή την προσπάθεια και τη θυσία. Και την έκανα εγώ.

Έβαλα την καριέρα σε δεύτερη μοίρα όταν ήρθα στην Ισπανία για να τον στηρίξω ώστε να μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο και να κερδίσει τίτλους. Ήταν μια θυσία αγάπης», είπε και πρόσθεσε πως «χάρη σε αυτό τα παιδιά μου μπορούσαν να έχουν μια μαμά παρούσα και έχω αυτό τον απίστευτο δεσμό μαζί τους που δεν μπορεί να σπάσει. Αυτό έχω να πω μόνο».

Ο Πικέ αμέσως μετά τον χωρισμό του με τη Σακίρα, άρχισε να βγαίνει με την 23χρονη φοιτήτρια Κλάρα Κία Μάρτι, ενώ τα δημοσιεύματα αφήνουν υπόνοιες οτι η σχέση τους είχε ξεκινήσει πολύ πριν τον χωρισμό με την τραγουδίστρια.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ