Νέος συναγερμός στον Κάβο Ντόρο: Βρέθηκαν 4 ακόμη παράνομοι μετανάστες ανάμεσα τους και μία έγκυος


Κάρυστος: Οι κάτοικοι των χωριών του Κάβο Ντόρο ανησυχούν για μεγάλη εισροή παράνομων μεταναστών.

Η εισροή μεταναστών από τη Νότια Εύβοια προς τον Κάβο Ντόρο φαίνεται πως είναι συχνό φαινόμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr τα ξημερώματα της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου εντοπίστηκαν από άνδρες του Α.Τ. Καρύστου τέσσερις νέοι παράνομοι μετανάστες, δύο άνδρες και δύο γυναίκες η μία έγκυος και η άλλη μητέρα με ένα παιδάκι 4 μηνών με καταγωγή από τη Συρία.

Παράλληλα όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ένας εκ των τεσσάρων νέων παράνομων μεταναστών και συγκεκριμένα ο ένας άνδρας, φαίνεται να τραυματίστηκε στο πόδι ενώ βρίσκονταν στο βουνό στον Κάβο Ντόρο.

Οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο σημείο καθώς δεν υπάρχει πρόσβαση και κλήθηκε η Πυροσβεστική για να τους περισυνελλέξει.

Η κατάσταση γίνεται τραγικότερη δήλωσαν στο evima.gr κάτοικοι των χωριών του Κάβο Ντόρο οι οποίοι ανησυχούν για μεγάλη εισροή λαθρομεταναστών. Έχει ζητηθεί με το πρώτο φως της ημέρας η συνδρομή εκ νέου της Πυροσβεστικής με ελικόπτερο.

Εισροή μεταναστών την Κυριακή 2/10

Υπενθυμίζεται ότι στη σύλληψη για τη μεταφορά παράτυπων μεταναστών προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές του Τμήματος Καρύστου το βράδυ της Κυριακής 2 Οκτωβρίου στην περιοχή του Κάβο Ντόρο στην Κάρυστο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr οι Αρχές βρίσκονταν σε συναγερμό από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, έπειτα από καταγγελία των κατοίκων του Κάβο Ντόρο για παρουσία μεταναστών στην ευρύτερη περιοχή.

Έπειτα από πολύωρες έρευνες εντόπισαν λίγο μετά τις 8:30 το απόγευμα 50 παράτυπους μετανάστες ανάμεσα τους παιδιά, μωρά και έγκυες γυναίκες, μεταξύ αυτών και ένα νεογέννητο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες αυτή την ώρα έχουν μεταφερθεί στο χωριό Θύμι της Καρύστου, όπου τους παρείχαν τροφή και νερό.

Σχετικές ειδήσεις

Ηγουμενίτσα: 56 μετανάστες διασώθηκαν ανοιχτά της Κεφαλονιάς

Βρετανία: Η υπουργός Εσωτερικών τονίζει ότι στη χώρα υπάρχουν πάρα πολλοί ανειδίκευτοι μετανάστες

Φολέγανδρος: Εντοπίστηκαν 37 μετανάστες – Ανάμεσά τους μία έγκυος και 9 ανήλικοι


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ