Θρήνος στη Πάρο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο η «ψυχή» των «Καπετανέικων» – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας


Το απόγευμα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου, στον περιφερειακό της Νάουσας, το όχημα που οδηγούσε ο Πέτρος Αλιπράντης εξετράπη της πορείας του.

Ήταν μόλις λίγες μέρες πριν, στη Σεπτεμβριάτικη γιορτή της ναυτοσύνης, στα «Καπετανέικα», όταν ο ιδιοκτήτης του καρνάγιου της Νάουσας και ναυπηγός του νεότευκτου ξύλινου σκαριού «Ναιάς» Πέτρος Αλιπράντης, ξεφάντωνε μαζί με χιλιάδες κόσμο, ντόπιους και επισκέπτες πανηγυρίζοντας την επιτυχημένη εκδήλωση «ψυχή» της οποίας ήταν ο ίδιος.

Η μοίρα όμως έμελλε να παίξει ένα τραγικό παιχνίδι στον άξιο ναυπηγό και να βυθίσει στο πένθος τη Νάουσα αλλά και ολόκληρο το νησί.

Το απόγευμα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου, στον περιφερειακό της Νάουσας, το όχημα που οδηγούσε ο Πέτρος Αλιπράντης εξετράπη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες της πορείας του.

Ο Πέτρος Αλιπράντης έφυγε από τη ζωή πριν προλάβει το ελικόπτερο που έφτασε στο νησί να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.

Για τον αναπάντεχο θάνατο του Πέτρου Αλιπράντη, μιας προσωπικότητας αγαπητής και δραστήριας στην τοπική κοινωνία της Πάρου μίλησε ο Πρόεδρος των Επαγγελματιών Αλιέων κ. Δημήτρης Σκιαδάς.

Το psts.gr και οι συνεργάτες του εκφράζουν τα ειλικρινή, βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.

Πηγή: parianostypos.gr



Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ