Story of the day: Συναντήθηκαν πρώτη φορά στο μαιευτήριο όπου γεννήθηκαν – 30 χρόνια μετά παντρεύτηκαν & περιμένουν παιδί


Η ιστορία της Τζέμα και του Ντάνιελ Λάνγκλεϊ από την Αυστραλία είναι πραγματικά απίστευτη.

Όλα ξεκίνησαν 30 χρόνια πριν όταν το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στο μαιευτήριο. Μόλις είχαν γεννηθεί. Που να γνώριζαν τότε πως η μοίρα κάποια στιγμή θα τους φέρει μαζί.

Τα βρέφη κατά την γέννησή τους τοποθετήθηκαν στα πυρεξάκια το ένα δίπλα στο άλλο στο νοσοκομείο William Angliss, στη Βικτόρια της Αυστραλίας το 1989.

Οι μητέρες κράτησαν επαφή μετά την γέννηση των παιδιών και μέχρι τα 9 τους χρόνια ήταν πολύ καλοί φίλοι.

Παρόλα αυτά οι οικογένειες αναγκάστηκαν να χωριστούν όταν μια εξ αυτών μετακόμισε σε άλλη περιοχή της Αυστραλίας.

Έκτοτε τα παιδιά δεν ξανά συναντήθηκαν.

Το 2013 όμως, όταν και οι δύο ήταν 24 ετών, αναζωπυρώθηκε η φιλία τους, όταν η Τζέμα έπεσε στην σελίδα στο Facebook μιας κομμώτριας που ήταν η αδερφή του Ντάνιελ.

«Άρχισα να την ακολουθώ και πολύ σύντομα αποφάσισα να εντοπίσω και τον Ντάνιελ στο Facebook. Αρχίσαμε να μιλάμε στην αρχή μέσω του Messenger» δήλωσε η Τζέμα στην Daily Mail. Στη συνέχεια, η Τζένα έκλεισε ένα ραντεβού στο κομμωτήριο της Ριανόν, που βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας, όπου εκείνη την περίοδο ζούσε και ο Ντάνιελ.

Την ώρα που της έβαφαν τα μαλλιά της, μπήκε στο δωμάτιο ο Ντάνιελ για να χαιρετίσει και άρχισαν να κουβεντιάζουν και τελικά κανόνισαν να βγουν ένα βράδυ μαζί.

«Από τότε δεν μπορούσαμε να ζήσουμε ο ένας μακριά από τον άλλον για πολύ» πρόσθεσε η Τζένα.

Αρραβωνιάστηκαν δύο χρόνια αργότερα – ο Ντάνιελ έκανε πρόταση γάμου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2017.

Το ζευγάρι περιμένει τώρα το πρώτο του παιδί. «Όλοι πιστεύουν πως η ιστορία μας είναι πολύ τρελή» λέει η Τζέμα. «Νομίζω πως ήταν γραφτό να είμαστε μαζί».

ΠΗΓΗ

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ