Το Queen.gr στήριξε και φέτος τη διοργάνωση του GREECE RACE FOR THE CURE®2022


Η ομάδα του Queen.gr φόρεσε τα μπλουζάκια της διοργάνωσης και με αφετηρία το Ζάππειο, περπάτησε τη διαδρομή των 2 χλμ.

Η DPG Digital Media, με το κορυφαίο site για τις γυναίκες Queen.gr στην πρώτη γραμμή, συμμετείχε για ακόμη μια φορά δυναμικά στο συμβολικό αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, στηρίζοντας έμπρακτα το Greece Race for the Cure®2022 που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». O αγώνας ήταν και φέτος, 14η χρονιά διεξαγωγής του, μια γιορτή για τη ζωή και την ελπίδα, με περισσότερες από 31.600 εγγραφές.

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου η συντακτική ομάδα του Queen.gr μαζί με άλλους εργαζόμενους της DPG ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών και ένωσαν τις δυνάμεις τους δίνοντας το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα στήριξης στις γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού, αλλά και στις οικογένειές τους. Η ομάδα του Queen.gr φόρεσε τα μπλουζάκια της διοργάνωσης και με αφετηρία το Ζάππειο, περπάτησε τη διαδρομή των 2 χλμ., με σύνθημα «Όλοι μαζί πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού!».

Η δράση επικοινωνήθηκε με έντονη προβολή στα social media του Queen.gr αλλά και της DPG, καθώς και στα προσωπικά accounts των συμμετεχόντων, περνώντας το ηχηρό μήνυμα για την πρόληψη, τη θεραπεία και τη στήριξη όλων των γυναικών που έχουν δοκιμαστεί ή δοκιμάζονται από τον καρκίνο του μαστού. Όλο τον Οκτώβριο το Queen.gr θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, με ειδικά θέματα και μεγάλα αφιερώματα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ