Νέα Υόρκη: 70χρονος Έλληνας ταξιτζής παίζει μπάσκετ και «βάζει τα γυαλιά» στους νεότερους


Ο George Papoutsis ντριμπλάρει σαν άλλος Αντετοκούνμπο και γίνεται viral στο διαδίκτυο.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες βίντεο με έναν Έλληνα ταξιτζή που ζει στη Νέα Υόρκη, ο οποίος ντριμπλάρει σαν άλλος Αντετοκούνμπο και γίνεται viral στα 70 του χρόνια.

Ο 70χρονος όχι μόνο ξέρει να παίζει μπάσκετ, αλλά οι ικανότητές του «βάζουν τα γυαλιά» σε πολύ νεότερούς του αθλητές.

Ο George Papoutsis, όπως φαίνεται στα βίντεο που έχει αναρτήσει ο ίδιος στο Instagram, σκοράρει από παντού και όπως θέλει. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι όλα τα «μαγικά» στο μπάσκετ τα κάνει φορώντας μποτάκια ορειβασίας.

https://www.instagram.com/p/Ci0cSb_j1sB

Στη δημοσιότητα του Έλληνα ταξιτζή συνέβαλε ο αθλητής Luc A Menard, ο οποίος αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram κάποια από τα βίντεο με τον 70χρονο.

Σε κάποια βίντεο φαίνεται να βάζει στοιχήματα με τους περαστικούς στη Νέα Υόρκη για το αν μπορεί να στείλει τη μπάλα στο καλάθι, ενώ ο ίδιος είναι έξω από το γήπεδο.

https://www.instagram.com/p/Ci-a22gDsea

Σε άλλα βίντεο ο Έλληνας ταξιτζής σκοράρει μπροστά σε πολύ νεότερους αντιπάλους επιδεικνύοντας τις απίστευτες δεξιότητές του.

Επίσης, ορισμένα από τα βίντεό του τα αφιερώνει σε παιδιά με κινητικά ή νοητικά προβλήματα προσθέτοντας ότι σκοπός του είναι, μεταξύ άλλων, να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελάνε.

https://www.instagram.com/p/CjBAO7PjZq4


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ