Ταϊλάνδη: Ο μακελάρης του παιδικού σταθμού σκότωσε σύζυγο και παιδί και αυτοκτόνησε


Ταϊλάνδη: Ο δράστης της επίθεσης σε παιδικό σταθμό σκότωσε τη σύζυγο και το παιδί του και αυτοκτόνησε, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Τουλάχιστον 23 παιδιά μεταξύ των θυμάτων

Ο ένοπλος της επίθεσης με πυρά σε παιδικό σταθμό στην Ταϊλάνδη αυτοκτόνησε, όπως μετέδωσαν ταϊλανδέζικα μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, ο φερόμενος ως δράστης σκότωσε επίσης τη σύζυγο και το παιδί του. Ο 34χρονος δράστης ονομάζεται Πάνια Καμράμπ και ήταν πρώην αστυνομικός

Η αστυνομία της χώρας ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον 31 άνθρωποι, παιδιά και ενήλικες, σκοτώθηκαν σε περιστατικό με πυρά σε παιδικό σταθμό στη Νονγκ Μπούα Λάμπου. Σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματικό της τοπικής αστυνομίας, μεταξύ των νεκρών περιλαμβάνονται τουλάχιστον 23 παιδιά.

Ο δράστης πυροβόλησε και μαχαίρωσε παιδιά και ενήλικες ανακοίνωσε η αστυνομία. Το κίνητρο της επίθεσης παραμένει ασαφές. Αναφορές στην Ταϊλάνδη αναφέρουν ότι ο αξιωματικός είχε πρόσφατα απολυθεί.

Η αστυνομία λέει ότι εθεάθη τελευταία φορά να οδηγεί ένα τετράθυρο Toyota με πινακίδες κυκλοφορίας της Μπανγκόκ. Οι μαζικοί πυροβολισμοί στην Ταϊλάνδη είναι σπάνιοι. Το 2020 ένας στρατιώτης σκότωσε 21 ανθρώπους και τραυμάτισε δεκάδες άλλους στην πόλη Nakhon Ratchasima.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ