«Αναλώσιμοι 4»: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη


Η ταινία Αναλώσιμοι 4 (The Expendables 4) έρχεται στα σινεμά τον Σεπτέμβριο του 2023.

Η τέταρτη ταινία Αναλώσιμοι (The Expendables) απέκτησε επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας στους κινηματογράφους!

Η ταινία που έκανε γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη χρονιά, φέρνοντας στη χώρα μας αστέρες όπως ο Τζέισον Στέιθαμ, η Μέγκαν Φοξ και ο Άντι Γκαρσία θα κάνει πρεμιέρα στα σινεμά στις 22 Σεπτεμβρίου του 2023.

Στον ρόλο του επιστρέφει φυσικά και ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ενώ μία από τις νέες αφίξεις στο καστ είναι ο 50 Cent τον οποίο θα απολαύσουμε σε λίγες μέρες ζωντανά σε μια μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ.

Στην επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρεται: «Οπλισμένοι με κάθε όπλο που μπορούν να πάρουν στα χέρια τους και τις δεξιότητες για να τα χρησιμοποιήσουν, οι Expendables είναι η τελευταία γραμμή άμυνας στον κόσμο και η ομάδα που καλείται όταν όλες οι άλλες επιλογές είναι εκτός τραπεζιού. Αλλά νέα μέλη της ομάδας με νέα στυλ και τακτικές θα δώσουν στο “νέο αίμα” ένα εντελώς καινούριο νόημα».

Θυμίζουμε ότι το περασμένο φθινόπωρο, η Θεσσαλονίκη είχε μετατραπεί σε ένα μεγάλο πλατό με εντυπωσιακά σκηνικά. Τα περισσότερα γυρίσματα έγιναν στον βιομηχανικό χώρο στα Διαβατά, στη Θέρμη και στα ανατολικά της πόλης.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Σκοτ Γουό, ενώ στο καστ συμμετέχουν ακόμα οι Ράντι Κουτούρ, Ντολφ Λούντγρκεν, Τόνι Τζα και Ίκο Ουβάις.

Σε άλλα νέα, αυτή θα είναι η τελευταία ταινία «Αναλώσιμοι» για τον Σιλβέστερ Σταλόνε, σύμφωνα με δική του ανακοίνωση, κάνοντας γνωστό ότι παραδίδει τη σκυτάλη στον Τζέισον Στέιθαμ.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ