Αίγινα: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον ξυλοδαρμό ξενοδόχου – Τι υποστηρίζουν οι δράστες


Σοκάρει η περιγραφή: «Ενώ ήμουν κάτω με χτύπαγαν, ενώ ήμουν κάτω. Δεν ξανασηκώθηκα. Εγώ ξύπνησα μετά στο Αττικόν»

«Τους έχουμε πλησιάσει αρκετά. Ρωτάει ο γιος μου τι ακριβώς θέλετε και λέει ο ένας “πού είναι η θάλασσα” και σηκώνει ο γιος μου το χέρι και δεν προλαβαίνει να του πει “από εκεί” και αυτός τον χτυπάει. Έρχεται ο άλλος με τα ρούχα και χτυπάει εμένα εδώ. Χτυπάει τον γιο μου πέφτει κάτω. Πέφτει το μωρό κάτω εδώ, είναι ο εγγονός μου 4 ετών. Σηκώνεται αρχίζει και κλαίει και φωνάζει και φεύγει».

Είναι η συγκλονιστική περιγραφή της 67χρονης γυναίκας αποκλειστικά στο LIVE NEWS, που μαζί με τον γιο και τον 4χρονο εγγονιού της έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού έξω από το ξενοδοχείο τους στην Αίγινα από τρεις άντρες που έλαβαν το ποσό των 500 ευρώ έκαστος για να τους ξυλοφορτώσουν μέχρι θανάτου.

Σοκάρει η περιγραφή

«Ενώ ήμουν κάτω με χτύπαγαν, ενώ ήμουν κάτω. Δεν ξανασηκώθηκα. Εγώ ξύπνησα μετά στο Αττικόν».

Οι φωτογραφίες της τραβηγμένες μέσα στο νοσοκομείο σφίγγουν το στομάχι. Κατάγματα στο αριστερό μάτι, τα ζυγωματικά, τη μύτη, τη γνάθο και τον λαιμό. Πάλεψε για τη ζωή της μια εβδομάδα στην εντατική ενώ υπέστη δύο φορές ανακοπή.

«Ήμουν στο κέντρο υγείας. Κρύωνα… και τους λέω “κρυώνω” και Αύγουστο μήνα μου έριξαν κουβέρτα γιατί ο άνθρωπος που χάνει αίμα, κρυώνει».

Ο γιος της, Φίλιππος, σε αποκλειστικά πλάνα του LIVE NEWS, κρατά στην αγκαλιά του το 4χρονο παιδί του, το οποίο μάλιστα ήταν μπροστά στη δολοφονική επίθεση. Έκλαιγε και φώναζε στη θέα τριών ανδρών να γρονθοκοπούν με σιδερογροθιές τον πατέρα και τη γιαγιά του.

«Η εικόνα του χτυπήματος και η εικόνα της γιαγιάς του μέσα στα αίματα ρωτάει αν έχει πεθάνει. Μιλά για ένα κακό κύριο. Τον πηγαίνω σε ψυχολόγο».

Τον πρόδωσε ο… mickey mouse

Ένα τατουάζ όμως ήταν εκείνο που πρόδωσε τον πρώτο από τους 3 δράστες και οδήγησε τις Αρχές στη σύλληψή τους 14 μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση.

«Τα τατουάζ τους ήταν χαρακτηριστικά. Από όσο θυμάμαι ο γιος μου τα χαρακτήρισε σαν Mickey Mouse».

Είναι αυτό το τατουάζ του Mickey που ο 4χρονος γιος του παρατήρησε πρώτος στην αριστερή γάμπα του δράστη με τη μεγάλη σωματική διάπλαση. Τα έμπειρα στελέχη της Δίωξης Εκβιαστών ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του, δείχνοντας μάλιστα στα θύματα φωτογραφίες από το Facebook.

«Υπήρξε συμβόλαιο θανάτου εμού και της μητέρας μου».

Η κάμερα του LIVE NEWS κάνει αυτοψία στο σημείο όπου συνέβησαν όλα το βράδυ της 28ης Αυγούστου του 2021.

«Βρισκόμαστε στο σημείο που βρισκόμαστε ακριβώς εδώ…. εδώ που έγινε η απόπειρα δολοφονίας κατά εμού και της μητέρας μου».

Πώς εκτέλεσαν το «συμβόλαιο θανάτου»

Τα θύματα, αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα τον μεν πρώτο από το χαρακτηριστικό τατουάζ του Mickey Mouse, τον δεύτερο από χαρακτηριστική μπλούζα που φορούσε κατά την διάρκεια της επίθεσης και η οποία βρέθηκε στο σπίτι του κατά την διάρκεια της έρευνας, ενώ ο τρίτος αναγνωρίστηκε από μια χοντρή αλυσίδα λαιμού που φορούσε και σε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αυτοί που μας χτύπησαν ήταν άλλοι που μας έψαχναν το μεσημέρι, άλλος κράταγε τσίλιες, όλοι μαζί ήταν εκεί. Ο καθένας είχε το ρόλο του».

Οι κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου έχουν καταγράψει καρέ- καρέ όλες τις κινήσεις των δραστών οι οποίοι μάλιστα το μεσημέρι της ίδιας μέρας κυκλοφορούσαν στο νησί για να ελέγξουν την περιοχή της επίθεσης.

«Εδώ είναι που περιφέρονται το μεσημέρι στην αυλή, για να μας συναντήσουν».

Ο δράστης με το τατουάζ του Μίκι μάλιστα μπήκε στη διαδικασία να ζητήσει εκείνο το μεσημέρι και δωμάτιο από την 67χρονη όμως, έπεσε πάνω σε πολυκοσμία στην ώρα των αφίξεων.

«Αυτός πίστευε ότι θα μας έβρισκε μόνος μας εκεί για να μας εκτελούσαν εκεί αλλά είχε κόσμο το ξενοδοχείο».

Ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός

Τα θύματα υπέδειξαν ως ηθικό αυτουργό τον ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου στην Καλλιθέα που φαίνεται σε παλαιότερες δηλώσεις του για τα ναρκωτικά και τα μπραβιλίκια στη νύχτα.

«Αυτά υπάρχουν παντού υπάρχουν και στις επιχειρήσεις της ημέρας υπάρχουν. Όλα είναι θέμα μπλα- μπλα και σεβασμού. Όταν σέβεσαι, θα σε σεβαστούν».

Κατά την απολογία του στους αστυνομικούς φαίνεται να υποστήριξε ότι:

«Έχω χρόνιες διαφορές οικονομικής φύσεως με την καταγγέλλουσα. Ένας πρώην συνεργάτης της μου αποκάλυψε ότι μου έκλεβε λεφτά. Πάρα τις όποιες διαφορές, δεν θα έφθανα στο σημείο να της κάνω κακό. Τους συγκατηγορούμενους μου τους γνωρίζω προσωπικά ως πελάτες στο μαγαζί και τίποτα παραπάνω».

Η 67χρονη είχε καταγγείλει τον επιχειρηματία επανειλημμένα στην Αστυνομία για παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος ενώ, έντονη κριτική του είχε ασκήσει και σε πολλά δημοτικά συμβούλια.

Η κ. Τζαρίμα καταγγέλλει πως ήταν η 3η απόπειρα εναντίον της με την πρώτη να τοποθετείται χρονικά το 2016, η δεύτερη το 2017 και η 3η τον Αύγουστο του ’21 με την ίδια να εκφράζει την πεποίθηση της πως και οι τρεις συνδέονται.

«Αυτή ήταν η Τρίτη απόπειρα και η πιο οδυνηρή γιατί έγινε μπροστά στο παιδί μου».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φυσικοί αυτουργοί, «έδωσαν» στις Αρχές ο ένας τον άλλο για την συμμετοχή τους στην άγρια επίθεση, ενώ όλοι τους φωτογράφισαν, χωρίς να κατονομάσουν τον εντολέα της ενέργειας.

Περιγραφές σοκ για το συμβόλαιο θανάτου της Αίγινας

Ο Φίλλιπος Τζαρίμας, θύμα επίθεσης και ο γιος της κα Τζαρίμα διευκρίνισε για τους δράστες «δεν είναι οι ίδιοι που είχαν έρθει το 2016 και το 2017 αλλά ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης παραμένει ο ίδιος».

Η Ανθούλα Τζαρίμα, θύμα επίθεσης: «Ο ηθικός αυτουργός είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και υπάρχει και ένας δεύτερος που παραμένει ασύλληπτος. Το κέντρο διασκέδασης υπάρχει ακόμα και σήμερα και λειτουργεί παράνομα και παράτυπα». Επιπλέον η κα Τζαρίμα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία εκκρεμή οικονομική δοσοληψία ή συνεργασία με τους δράστες.

Ο δικηγόρος της πλευράς ενός εκ των συλληφθέντων, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης σχολίασε στο Live News: «Ο εντολέας μου του ποιος είναι ο ρόλος του, η συμμετοχή του και τι πραγματικά έχει γίνει θα αναλυθούν την Δευτέρα στον Εισαγγελέα. Ο εντολέας δεν αμφισβητεί ότι ήταν στο σημείο της επίθεσης, δεν παραδέχεται ότι πήγε για να τους σκοτώσει».

Πηγή: megatv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ