Αυτά είναι τα νέα… παιχνίδια του Ζλάταν


O Ιμπραίμοβιτς είναι μία εκκεντρική προσωπικότητα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων.

Του Γιάννη Σκουφή

Ο Σουηδός μάγος της μπάλας δεν έχει κρύψει ποτέ το πάθος του για τα αυτοκίνητα και πολλές φορές έχει συλληφθεί από παπαράτσι με ορισμένα από τα ταπεινά τετράτροχα που έχει στην κατοχή του. Μάλιστα, αρκετά από αυτά τα έχει κάνει δώρο ο ίδιος στον εαυτό του!

Και επειδή πριν από μερικές μέρες (συγκεκριμένα στις 3 Οκτωβρίου) φύσηξε 41 κεράκια στην τούρτα είπε να κάνει ένα ακόμα δώρο στον εαυτό του. Αλλά αυτή τη φορά όχι ένα αλλά δύο supercar. Και τι supercar. Δύο Ferrari. Μία απίστευτη Daytona SP3 και μία 812 Competizione.

Την… ευχάριστη αυτή προσωπική του στιγμή ο Ζλάταν τη δημοσιοποίησε με μία σχετική φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με τη γνωστή λεζάντα: «Χρόνια Πολλά Ζλάταν». Και όπως βλέπουμε την Daytona SP3 την επέλεξε λευκή, ενώ την 812 Competizione κόκκινη.

Η Daytona SP3 των 840 ίππων είναι μία συλλεκτική Ferrari της σειράς Icona. Θα κατασκευαστούν μόλις 100 και η τιμή τους είναι περίπου 2,25 εκατομμύρια ευρώ προ φόρων

Η 812 Competizione είναι σαφώς πιο φτηνή και λιγότερο σπάνια, αλλά και εδώ το ύψος της παραγωγής είναι περιορισμένο στις 599 μονάδες. Κινείται από έναν V12 6.500 κυβικών και 830 ίππων. Τέλος να πούμε πως παλιότερα ο Ζλάταν είχε κάνει δώρο στον εαυτό του μία Ferrari Monza SP2, μια SF90 Spider, μια Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition και ποιος ξέρει τι άλλο…

https://www.instagram.com/p/CjP29f6szwn


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ