3 πράγματα που θα λατρέψετε στις γυναίκες που σας φαίνονται απόμακρες

Είμαι χωρίς σχέση εδώ και σχεδόν δύο χρόνια και, όπως ο καθένας που είναι στην ίδια κατάσταση, με ρωτάνε γιατί δεν έχω βρει κάποιον εδώ και τόσο καιρό περισσότερες φορές από όσες έχω μετρήσει.

Καταρχάς, βαρέθηκα να εξηγώ. Κι όλο αυτό, απλώς, με έχει κουράσει. Έτσι, αφήνω τον καθένα να σκέφτεται ό,τι θέλει για μένα. Νομίζουν ότι είμαι πολύ επιλεκτική, ότι έχω υψηλά πρότυπα, ότι θεωρώ πως κανείς δεν είναι τέλειος για μένα.

Η αλήθεια, όμως, είναι εντελώς διαφορετική. Έχω νιώσει την καρδιά μου να χτυπά για κάποιους εκεί έξω, και έχω μείνει για καιρό ενθουσιασμένη με μερικούς από αυτούς. Αλλά μετά από λίγο καιρό κι όταν περνούσε το πάθος, έβγαζα ξανά αυτό το παγερό ύφος στην επικοινωνία μου με τον κόσμο. Ο λόγος για όλα αυτά: Είμαι απόμακρη.

Δεν ήξερα τι να κάνω γι ‘αυτή την πτυχή του χαρακτήρα μου. Άραγε ήμουν αγενής προς τους άλλους; Μου περνούσε η σκέψη, μήπως έπρεπε να να αλλάξω; Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι η αντίδραση των άλλων στην απόμακρη φύση μου δεν θα έπρεπε να αφήνω να με επηρεάζει, αντιθέτως από ένα σημείο και μετά το πήρα ως φιλοφρόνηση. Εν πάση περιπτώσει, εάν είχατε την ευκαιρία να με γνωρίσετε, θα συνειδητοποιούσατε πως είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα σας κρατούσε στο περιθώριο.

Το πιο πιθανό είναι να μην γνωριστούμε ποτέ, όμως σίγουρα στο προσωπικό σας περιβάλλον υπάρχουν άτομα που σας φαίνονται απόμακροι και ψυχροί, έτσι, επιτρέψτε μου να σας αποκαλύψω τα τρία πιο σημαντικά πράγματα που θα λατρέψετε σε μια γυναίκα που θεωρείτε «απόμακρη».

1. Είναι μια ζωντανή ιστορία και ποτέ δε θα βαρεθείτε μια συζήτηση μαζί της.
Μαντέψτε, αυτή που νομίζετε πως σας απωθεί είναι η ίδια που σε μία άλλη περίπτωση θα μαγνήτιζε την προσοχή σας. Η τρόπος ζωής και τα στοιχεία που βρίσκετε σνομπ πάνω της είναι αυτά που θα λατρέψετε τρελά.

Η άποψή της για τον κόσμο, ο τρόπος που εκφράζεται, ο τρόπος που χειρίζεται μια κατάσταση, τα πράγματα με τα οποία είναι παθιασμένη, οι δραστηριότητες που την ενδιαφέρουν, τα μέρη που θέλει να πάει και να εξερευνήσει, οι εμπειρίες της, ακόμα και ο έξυπνος τρόπος που σνομπάρει τους άλλους, κάθε σχόλιο που βγαίνει από το στόμα της και τα μικρά πράγματα όπως η βροχή ή ο έναστρος ουρανός που την κάνουν να χαμογελάει τόσο αληθινά, θα σε κάνουν να χαμογελάς και εσύ μαζί της.

Όλα αυτά είναι προϊόντα της ιστορίας της και τα αγαπάς. Αγαπάς τόσο πολύ αυτή την ιστορία που θα θέλετε να συζητάτε παντού γι’αυτή. Αναφέρεστε σε αυτή στους φίλους, την οικογένεια, τους συναδέλφους, ακόμα και στον εαυτό σας στον καθρέφτη. Θα νιώσετε περήφανοι που μαζί σας βγήκε με το κεφάλι ψηλά και με χαμόγελο από τις καταιγίδες της ζωής της, από όλα τα πράγματα που έχει περάσει και κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί τις εμπειρίες της.

Είναι ακριβώς ο τύπος της γυναίκας με την οποία θα θέλατε να είστε, επειδή μπορεί να στηριχτεί στα δικά της πόδια. Ο χαρακτήρας της και μόνο παίρνει το άγχος από πάνω σας. Πάντα σας εκπλήσσει. Η μετάβαση της από μια μυστήρια εικόνα σε ένα άτομο με αυθορμητισμό σάς κάνει να νιώθετε σαν να την γνωρίζατε από πριν, αλλά όχι πλήρως επειδή πάντα υπάρχει κάτι καινούργιο που θα μαθαίνετε.

Έτσι, αν υπάρχει εκεί έξω κάποια που σας φαίνεται απόμακρη και σας αρέσει, προτείνετέ της μια έξοδο με ωραίο τρόπο και βγάλτε την από την καθημερινότητα. Εντρυφήστε και ανακαλύψτε την ιστορία της. Ίσως να μην μπορείτε να ανακαλύψετε αρκετά, ίσως στην αρχή να φοβάστε να ανοιχτείτε και να ξεκινήσετε μια κουβέντα, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με το πόσο θαυμάσια θα αισθανθείτε. Μην διανοηθείτε να τα παρατήσετε με την πρώτη άρνηση. Επιμείνετε με ωραίο τρόπο και θα πάρετε αυτό που θέλετε. Αλλιώς, κάποιος άλλος θα το κάνει και θα το μετανιώσετε.

2. Δεν πλησιάζει ανθρώπους από συμφέρον, αλλά από αληθινό ενδιαφέρον.
Ναι, η κυρία απόμακρη είναι η κυρία ανεξάρτητη. Χτίζει τη δική της καριέρα, έχει δικά της χρήματα, πληρώνει μόνη της το νοίκι και τακτοποιεί μόνη της τους λογαριασμούς. Έχει τους δικούς της φίλους, τα δικά της χόμπι, κίνητρα και ενδιαφέροντα. Ξέρει τον εαυτό της και τι θέλει να ζήσει.

Όλα αυτά είναι καλά νέα! Δεν είστε δα κι ο πατέρας της, το αφεντικό ή ο προπονητής της!

Μην συγχέετε την ανάγκη με την επιλογή. Η ζωή της είναι πολυάσχολη όπως συμβαίνει με τους περισσότερους, αλλά το γεγονός ότι σας βάζει σε προτεραιότητα και μετράτε γι’ αυτή, θα πρέπει να είναι για σας αρκετό και πολύτιμο.

Σας θέλει. Επέλεξε εσάς από όλους τους άνδρες που γνώρισε. Γιατί; Επειδή μπορεί μαζί σας να παραμερίσει την ανεξαρτησία της για λίγο. Την κάνετε να συνειδητοποιεί πώς είναι εντάξει να αφεθεί και να αφήσεις κάποιον να πάρει τα ηνία μερικές φορές. Είστε κάποιος που μπορεί να εμπιστευτεί για να κάνει σχέδια και να παίρνει κάποιες σοβαρές αποφάσεις. Μαζί σας μπορεί να νιώσει ευάλωτη χωρίς να κριθεί γι’ αυτό.

Μπορώ να το παραδεχτώ, η γυναίκα που φαίνεται απόμακρη θέλει κάποιον να της προσφέρει μόνο ουσιαστικά πράγματα και διψάει γι’ αυτά. Αντίο διαχωριστικό τείχος.

3. Είναι φυσιολογική, να πάρει η ευχή !
Γνωρίζω πολλές γυναίκες που έχουν την ταμπέλα «απόμακρη«. Είναι επιτυχημένες στη δουλειά τους, χαρισματικές, συνετές, καλλιεργημένες, με αίσθηση του χιούμορ, ευαίσθητες και ανεξάρτητες. Θα μπορούσα να συνεχίσω αυτή τη λίστα την προσδιορισμών, αλλά περίπου σχηματίσατε την εικόνα. Ξέχασα να αναφέρω πως είναι έξυπνες; Είναι και έξυπνες και έχουν συναισθηματική νοημοσύνη.

Ταυτόχρονα είναι εκπληκτικά όμορφες. Συνηθίζουν να φορούν γόβες με τακούνι που τις κάνουν να φαίνονται ψηλότερες από τους περισσότερους ανθρώπους επειδή έχουν αυτοπεποίθηση και θέλουν να την εκφράζουν. Το περπάτημά τους είναι άψογο οπουδήποτε σαν να περπατάνε σε πασαρέλα, φτιάχνουν καριέρες την ημέρα και συμμετέχουν σε πάρτι σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου τη νύχτα. Τα κάνουν όλα με μια γοητευτική χάρη και στυλ.

Είναι απόμακρες γιατί έχουν πιάσει τη ζωή από τα κέρατα, έχουν καταφέρει να τα φέρουν βόλτα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και συνεχίζουν. Θέλουν περισσότερες εμπειρίες.

Μια υποσημείωση, μια γυναίκα που φαίνεται απόμακρη απολαμβάνει επίσης τη σιωπή και χρόνο που μένει μόνη της. Ναι, η ίδια γυναίκα που σας κάνει υπερβολικά ντροπαλό για να την προσεγγίσετε, ίσως έχει αυτή τη συμπεριφορά γιατί θέλει να απολαύσει απλώς της ησυχία της. Πιστεύει στη γλύκα του να μην κάνεις τίποτα. Μπορεί μερικές φορές να φερθεί αδέξια και να την πετύχετε ατημέλητη. Οι κινήσεις της μοιάζουν να βγήκαν από μια ρομαντική ταινία. Αγαπάει να ακούει το αγαπημένο της τραγούδι σε επανάληψη, απολαμβάνοντας κάθε λέξη του ενώ περπατά στο δρόμο.

Τι νομίζατε; Οι γυναίκες που σας κρατούν σε απόσταση έχουν τις ίδιες ανησυχίες, ελπίδες και όνειρα όπως κι εσείς. Εξακολουθούν να έχουν συναισθήματα και να κάνουν όνειρα για τη ζωή. Μόνο αποφεύγουν το δράμα και τη μιζέρια.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ