Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα – Τι αλλάζει


Συντάξεις: Η μεγάλη αλλαγή με τις συντάξεις Ιανουαρίου

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις Νοεμβρίου λόγω της επίσημης αργίας της 28ης Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, ο ΟΓΑ, το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών),ο ΟΑΕΕ ,το ΝΑΤ και ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και η ΔΕΗ πρόκειται να καταβάλουν τις συντάξεις την Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Οι συντάξεις του ΙΚΑ, του ΟΤΕ αλλά και του Δημοσίου θα πληρωθούν ως εξής:

-την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 θα πληρωθούν οι συντάξεις των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

-την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου θα λάβουν τις συντάξεις όσοι έχουν ΑΜΚΑ που λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Για τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) οι συντάξεις θα πληρωθούν όπως και του Δημοσίου, ενώ με τον ίδιο τρόπο θα γίνει και η καταβολή των προσωρινών συντάξεων των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Την ίδια στιγμή μία μεγάλη αλλαγή έρχεται από τον επόμενο μήνα που αφορά την καταβολή των συντάξεων.

Οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Ιανουαρίου 2023 που καταβάλλονται τον Δεκέμβριο πρόκειται να πληρωθούν αρκετά νωρίτερα από την καθιερωμένη ημερομηνία, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων.

Έτσι, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ αναμένεται να πληρώσουν τις συντάξεις την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, ενώ την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου αναμένεται να καταβάλουν τις συντάξεις το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ο ΟΤΕ και το Δημόσιο στους ασφαλισμένους που ο ΑΜΚΑ λήγει σε 1,3,5,7,9. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 με την καταβολή των συντάξεων σε ασφαλισμένους ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΤΕ και Δημοσίου σε όσους έχουν ΑΜΚΑ που λήγει σε 0,2,4,6,8.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ