Καταγγελία: «Να δουλεύεις νυχτερινά, υπερωρίες και ΣΚ για…» – Δείτε τι μισθό παίρνουν οι αστυνομικοί


Η καταγγελία ήρθε στο Policenews από αστυνομικό. Οι κρατήσεις που κάνουν κάθε μήνα, τους δίνει καθαρό ποσό που πλέον δεν φτάνει ούτε για το ενοίκιο και τα πάγια έξοδα του σπιτιού που διαμένουν

Δείτε την επιστολή αυτούσια:

Ανήμερα του Αγίου Αρτέμιου προστάτη της ελληνικής αστυνομίας, και μία μέρα μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στην οποία εξήρε το έργο των ελλήνων αστυνομικών, επιβεβαιώθηκε το γνωστό ελληνικό ρητό του «μην τάξεις σε άγιο κουλούρι».

Γιατί πιθανώς ο Άγιος, κατά παρότρυνση του υπουργείου οικονομικών και του υπουργείου προστασίας του πολίτη, ζήτησε το κουλούρι του πίσω με τη μορφή αύξησης της φορολογίας.

Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να πληρωθούν επαγγελματίες αστυνομικοί οι οποίοι τον προηγούμενο μήνα δούλεψαν υπερωρίες, Σαββατοκύριακα και νυχτερινή εργασία, ρισκάροντας ενίοτε και την ίδια τους την ζωή στην υπηρεσία, με το αστρονομικό ποσό των…880 €.

Φήμες λένε, ότι και τα κεριά που θα ανάψουν σήμερα οι συνάδελφοι για να τιμήσουν τον Προστάτη της ελληνικής αστυνομίας, θα κρατηθούν τον επόμενο μήνα από το μισθό τους από τη διεύθυνση οικονομικών του αρχηγείου της ελληνικής αστυνομίας!

Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους τους συναδέλφους, να προσέχουμε να γυρνάμε σπίτια στους οικείους μας σε κάθε λήξη της βάρδιας… και για τα υπόλοιπα έχει ο Θεός… και το Υπουργείο!

Ένας πλούσιος σε… εμπειρίες (μόνο) αστυνομικός


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ