Πέθανε η κόρη γνωστού ποδοσφαιριστή – Ήταν μόλις 15 ημερών


Δημόσια έκκληση έκανε ο ποδοσφαιριστής – Το συγκλονιστικό κείμενο στα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θλίψη έχει σκορπίσει στους οικείους του Γάλλου παίκτη της Μπρεστ, Πιερ Λέες-Μελού έπειτα από την είδηση του θανάτου της μόλις 15 ημερών κορούλας του εξαιτίας προβλήματος στην καρδιά.

Ο 29χρονος κεντρικός μέσος της ομάδας της Βρέστης έκανε γνωστή την είδηση μέσω μίας ανάρτησης που έκανε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στον τελευταίο υπέρηχο που είχε κάνει το ζευγάρι έμαθε πως το παιδάκι του είχε ένα σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά, η οποία είχε μία δυσμορφία, που δεν θα του επέτρεπε να ζήσει κανονικά.

Τελικά το παιδί τους ήρθε πρόωρα στον κόσμο (σ.σ. έξι μηνών) στις 6 Οκτωβρίου και περίπου δύο εβδομάδες μετά απεβίωσε.

Ο Λέες-Μελού ευχαρίστησε όσους στάθηκαν και θα σταθούν με τις σκέψεις τους σε εκείνον και την γυναίκα του Οφέλι, γι’ αυτό το τραγικό γεγονός και ζήτησε να σεβαστούν την επιθυμία τους και να μην τους στείλουν μηνύματα.

Στην ανάρτησή του ανέφερε: «Η κόρη μας ήταν ένα τέλειομωράκι, το μόνο που χρειαζόταν ήταν μία υγιής και καλά αναπτυγμένη μικρή καρδούλα».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Λέες-Μελού: «Κατά τον τελευταίο μας υπέρηχο, μάθαμε πως η κόρη μας είχε μία περίπλοκη καρδιακή ασθένεια, που προκαλούσε ένα σημαντικό μειονέκτημα στην λειτουργία της καρδιάς της, που δεν της επέτρεπε να ζήσει. Η κόρη μας Ρόμι γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου μετά από έξι μήνες εγκυμοσύνης. Η κόρη μας ήταν ένα τέλει μωράκι, το μόνο που χρειαζόταν ήταν μία υγιής και καλά αναπτυγμένη μικρή καρδούλα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλες τις σκέψεις σας για μας, έχουμε απενεργοποιήσει τα σχόλια για να προχωρήσουμε βήμα βήμα. Σας παρακαλώ σεβαστείτε την επιθυμία μας και μην γράψετε μηνύματα, ξέρουμε πως είστε εκεί για μας».

https://www.instagram.com/p/Cj8cmHPrWhH


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ