Θαλασσινό αλάτι: Πόσο καλό κάνει το θαλασσινό αλάτι στην χαλάρωσή μας;


Ο Ιπποκράτης ήταν μπροστά από το παιχνίδι όταν αυτός, ο ίδιος ο Πατέρας της Ιατρικής, ανακάλυψε τις θεραπευτικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού καθώς θεράπευε τα τραυματισμένα χέρια των ψαράδων. Σήμερα, εμφιαλώσαμε τη μαγεία του θαλασσινού αλατιού με υπέροχο τρόπο, επιτρέποντας σε εμάς τους σύγχρονους λαούς να λουστούμε στη δόξα του.

Οφέλη του θαλασσινού αλατιού στο σώμα μας

1. Φυσική περιποίηση δέρματος
Σίγουρα η λέξη αλμυρό σας έρχεται στο μυαλό διαβάζοντας αυτό, αλλά τα εμποτισμένα με θαλασσινό αλάτι είναι στην πραγματικότητα πολύ γλυκά όταν πρόκειται να ηρεμήσουν τους πάσχοντες από ερεθισμένο δέρμα. Οι περισσότερες δερματικές παθήσεις, ακόμη και το ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα, μπορούν να ωφεληθούν από το εμποτισμό με θαλασσινό νερό. Μια ενυδάτωση σε ένα αναδημιουργημένο θαλάσσιο περιβάλλον ανακουφίζει από τα συναισθήματα ψυχικής και σωματικής πίεσης και κόπωσης, ενώ βελτιώνει σωματικά δερματικές παθήσεις όπως το έκζεμα, η ψωρίαση, η αφυδάτωση και η ακμή.

2. Απορρόφηση ορυκτών
Το δέρμα σας απορροφά εύκολα αυτό το πλούσιο σε μέταλλα θαλασσινό αλάτι. Το μούλιασμα σε θαλασσινό νερό είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να εισαχθεί μια μεγάλη δόση μετάλλων στο σύστημα, καθώς το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα. Το θαλασσινό νερό περιέχει όλα τα φυσικά ιχνοστοιχεία και μέταλλα σε πολύ παρόμοιες συγκεντρώσεις με το πλάσμα του αίματός μας, επομένως είναι μια μορφή απόλυτα ισορροπημένου μεταλλικού νερού για το σώμα.

3. Απαλλαγείτε από το στρες, απελευθερώστε την ένταση
Ποιος δεν αισθάνεται ανακούφιση από ένα μεγάλο μπάνιο μετά από μια δύσκολη μέρα; Η μεγαλύτερη αιτία κόπωσης, ανισορροπίας και διαταραγμένων κύκλων ύπνου είναι η αφαλάτωση που προκαλείται από το στρες. Το θαλασσινό νερό παρέχει τον σωστό συνδυασμό μετάλλων σε τέλειες δόσεις για την αποκατάσταση των κανονικών κυτταρικών λειτουργιών. Ανησυχίες σε βαραίνουν; Τα αιθέρια έλαια (όπως η λεβάντα ή το χαμομήλι) που προστίθενται στο ζεστό νερό του μπάνιου σας αυξάνουν την αρωματοθεραπεία, απομακρύνοντας τις τοξικότητες από το σώμα και το μυαλό.

4. Better Skin, Better You
Τα εμποτισμένα με θαλασσινό αλάτι αναζωογονούν το δέρμα. Δίνεται στα κύτταρα η ώθηση που απαιτείται για τη βελτιστοποίηση στο μέγιστο, φυσικά επουλωτικό δέρμα και ενισχύοντας τη λάμψη τους. Το πρόσθετο όφελος εδώ; Μετά το μπάνιο, το δέρμα σας ενισχύεται με τα πρόσθετα θρεπτικά συστατικά και κάθε προϊόν περιποίησης που χρησιμοποιείτε θα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό. Η καλύτερη στιγμή για να το απορροφήσετε με θαλασσινό αλάτι; Συνίσταται μπάνιο 20 λεπτών, 1 έως 3 φορές την εβδομάδα (ανάλογα με τα επίπεδα άγχους σας). Ακριβώς πριν τον ύπνο είναι βέλτιστη για απορρόφηση μετάλλων και αποκατάσταση του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ