CNNi: Την Πελόζι έψαχνε ο άνδρας που τραυμάτισε τον άνδρα της


Νάνσι Πελόζι: «Πού είναι η Νάνσι, πού είναι η Νάνσι;» φώναζε ο δράστης, ανέφερε το CNNi.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της διάρρηξης της οικίας του ζεύγους Πελόζι και τον τραυματισμό του συζύγου της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι,

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το CNNi, στόχος του δράστη ήταν η ίδια η Νάνσι Πελόζι αφού όταν εισέβαλε στο σπίτι της φώναζε «Πού είναι η Νάνσι, πού είναι η Νάνσι;». Την είδηση μετέδωσε και το ABC News.

Υπενθυμίζουμε ότι επίθεση δέχτηκε ο σύζυγος της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι, Πολ, όταν ένας διαρρήκτης εισέβαλε στο σπίτι του ζευγαριού στο Σαν Φρανσίσκο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαρρήκτης τον χτύπησε με σφυρί, με τον εκπρόσωπο της Νάνσι Πελόζι, Ντρου Χάμιλ, να λέει ότι ο Πολ Πελόζι, 82 ετών, «δέχθηκε βίαιη επίθεση».

Ο σύζυγος της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σήμερα Παρασκευή (29/10). Το CNN, επικαλούμενο πηγές της αστυνομίας, ανέφερε ότι ο άνδρας χρησιμοποίησε σφυρί στην επίθεση. Η Νάνσι Πελόζι βρισκόταν στην Ουάσιγκτον, όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία του Καπιτωλίου των ΗΠΑ η οποία συνδράμει στις έρευνες την αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο, μαζί με το FBI.

«Ο δράστης είναι υπό κράτηση και τα κίνητρα της επίθεσης είναι υπό έρευνα», είπε ο εκπρόσωπος της Πελόζι.

Επίσης, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σαν Φρανσίσκο είπε ότι η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 2:30 π.μ. (τοπική ώρα), προσθέτοντας ότι ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης θα κάνει δήλωση αργότερα.

Το τηλεφώνημα Μπάιντεν στη Νάνσι Πελόζι, μετά την επίθεση στο σπίτι της

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν τηλεφώνησε στην πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι σήμερα, μετά την επίθεση στο σπίτι της και τον τραυματισμό του συζύγου της.

«Ο πρόεδρος προσεύχεται για τον Πολ Πελόζι και όλη την οικογένεια της προέδρου Πελόζι. Σήμερα το πρωί τηλεφώνησε στην πρόεδρο Πελόζι για να της εκφράσει την υποστήριξή του έπειτα από αυτή τη φρικτή επίθεση. Είναι πολύ χαρούμενος που αναμένεται ότι (ο Πολ Πελόζι) θα αναρρώσει πλήρως», ανέφερε η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Η ανησυχητική επίθεση έλαβε χώρα 11 ημέρες πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές, όπου οι Δημοκρατικοί αναμένεται να χάσουν τον έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων μετά από τέσσερα χρόνια πλειοψηφίας, εν μέρει λόγω των Ρεπουμπλικανών υποψηφίων που θέτουν ζήτημα αυξανόμενης εγκληματικότητας σε πόλεις σε όλες τις Πολιτείες.

Διαβάστε ακόμα:

Πελόζι: Ο σύζυγός της δέχτηκε επίθεση στο σπίτι του μετά από διάρρηξη

Πελόζι: Νέα πλάνα από την αντίδρασή της κατά την εισβολή στο Καπιτώλιο

ΗΠΑ: Ο σύζυγος της Νάνσι Πελόσι παραδέχτηκε ότι οδηγούσε μεθυσμένος στην Καλιφόρνια


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ