Επίθεση με οξύ: Στην ανακρίτρια για να απολογηθεί η 38χρονη


Το κατώφλι του γραφείο της Γ Ανακρίτριας Ηρακλείου, πέρασε στις 7:30 το πρωί του Σαββάτου, η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει 36χρονο σύζυγό της, το περασμένο Σάββατο

Η 38χρονη είχε μεταφερθεί υπό άκρα μυστικότητα στα Δικαστήρια Ηρακλείου την περασμένη Τετάρτη, με τον εισαγγελέα να ασκεί ποινική δίώξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Την ίδια ώρα ο εν διαστάσει σύζυγός της και θύμα της επίθεσης, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου της Αθήνας, με σοβαρά τραύματα σε πρόσωπο, θώρακα και λαιμό ενώ εξακολουθεί να κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.

Πώς παραδόθηκε στις αρχές

Η 38χρονη παραδόθηκε την Τρίτη στις Αρχές, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα. Η παράδοσή της μάλιστα, έγινε σε προκαθορισμένο μέρος και έπειτα από συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία.

Οι Αστυνομικοί με τζιπ την οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Τι αναμένεται να καταθέσει η 38χρονη

Η 38χρονη έχει ομολογήσει την πράξη της, λέγοντας «θόλωσα και του έριξα το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό» ισχυριζόμενη πως έχει υπάρξει θύμα κακοποιητικών συμπεριφορών, τόσο από τον 36χρονο όσο και από τον αδερφό του.

Την κατηγορούμενη όμως διαψεύδει ο ίδιος της ο πατέρας, που υποστηρίζει: «η κόρη μου λέει ψέματα, δεν κακοποιήθηκε από τον σύζυγο της».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ