Netflix: Τέταρτη σεζόν για το The Witcher αλλά χωρίς τον Χένρι Καβίλ


Ο Χένρι Καβίλ παραδίδει τη σκυτάλη στον Λίαμ Χέμσγουορθ για την τέταρτη σεζόν του The Witcher.

Ο Χένρι Καβίλ αφήνει στην άκρη το σπαθί του The Witcher, για να αφοσιωθεί στις απαιτήσεις του ρόλου του ως Superman.

Η αλήθεια είναι πως όταν έγινε γνωστή η είδηση ότι ηθοποιός επιστρέφει ξανά στον ρόλο του Superman, όλοι αναρωτηθήκαμε πώς θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των δύο πρότζεκτ. Δυστυχώς οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του Netflix, ο Καβίλ θα επιστρέψει για τρίτη και τελευταία φορά στην επιτυχημένη σειρά The Witcher προτού παραδώσει τη σκυτάλη στον Λίαμ Χέμσγουορθ ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο στην τέταρτη σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι οι φαν της σειράς υποδέχτηκαν την είδηση αρκετά μουδιασμένοι, καθώς είναι γνωστό ότι ο Καβίλ είχε μελετήσει πολύ τον ήρωα του Γκέρλατ της Ρίβια και είχε λάβει εγκωμιαστικά σχόλια για το πάθος της ερμηνείας του. Μένει λοιπόν να δούμε στο μέλλον, αν ο Λίαμ Χέμσγουορθ -αδελφός του «Thor», Κρις Χέσμγουορθ- θα εξελιχθεί σε άξιο αντικαταστάτη.

«Το ταξίδι μου ως Γκέραλτ της Ρίβια ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες και δυστυχώς, θα καταθέσω το μενταγιόν και τα ξίφη μου για την τέταρτη σεζόν. Αντί για μένα, ο φανταστικός κύριος Λίαμ Χέμσγουορθ θα πάρει τον μανδύα του Λευκού Λύκου. Όπως συμβαίνει με τους σπουδαιότερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, παραδίδω τη δάδα με ευλάβεια για τον χρόνο που πέρασα ενσαρκώνοντας τον Γκέραλτ και με ενθουσιασμό για να δω τον Λίαμ να ενσαρκώνει τον πιο συναρπαστικό άνθρωπο. Καλέ μου κύριε, Λίαμ, αυτός ο χαρακτήρας έχει τόσο υπέροχο βάθος, απόλαυσε τις καταδύσεις σου σε αυτό και όσα μπορείς να βρεις εκεί μέσα», ανέφερε ο Χένρι Καβίλ σε ανάρτησή του στο Instagram.

«Ως θαυμαστής των Witcher, πετάω πάνω από το φεγγάρι που έχω την ευκαιρία να παίξω τον Γκέραλτ της Ρίβια. Ο Χένρι Καβίλ ήταν ένας απίστευτος Γκέραλτ και είναι τιμή μου που μου παραδίδει τα ηνία και μου επιτρέπει να αναλάβω τις λεπίδες του Λευκού Λύκου για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειάς του.

Χένρι, είμαι θαυμαστής σου εδώ και χρόνια και εμπνεύστηκα από αυτό που έφερες σε αυτόν τον αγαπημένο χαρακτήρα. Μπορεί να έχω μερικές μεγάλες μπότες να γεμίσω, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπαίνω στον κόσμο του Witcher», έγραψε ο Λίαμ Χέμσγουορθ στο Instagram.

Η τρίτη σεζόν του The Witcher θα κυκλοφορήσει στο Netflix το καλοκαίρι του 2023.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ