Σταλόνε: Οι λόγοι που τον έκαναν να «τα ξαναβρεί» με τη σύζυγό του


Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μίλησε για τις «δυνάμεις» που οδήγησαν στην επανένωσή του με τη σύζυγό του Τζένιφερ Φλάβιν, μετά από έναν σύντομο χωρισμό το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 76χρονος διάσημος ηθοποιός μίλησε για τον γάμο του με την Τζένιφερ Φλάβιν και το σύντομο χωρισμό τους που ταρακούνησε τη σόουμπιζ σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε, τονίζοντας τη σημασία της οικογένειας. «Υπήρξε μια εκ νέου αφύπνιση και συνειδητοποίησα πάλι αυτό που ήταν πολυτιμότερο από οτιδήποτε άλλο, που είναι η αγάπη μου για την οικογένειά μου», είπε ο 76χρονος Σταλόνε στους The Sunday Times. Και συμπλήρωσε «Της έδωσα προτεραιότητα έναντι της δουλειάς μου και αυτό ήταν ένα δύσκολο μάθημα που πήρα».

Ο Σταλόνε είπε στην εφημερίδα ότι μετάνιωσε που επικεντρώθηκε στην καριέρα του αντί για τα παιδιά του σε ορισμένες περιπτώσεις. «Δεν έδωσα αρκετή προσοχή όταν μεγάλωναν», είπε ο ηθοποιός ο οποίος είναι πατέρας της 26χρονης Σοφία, της 24χρονης Σιστίν και της 20χρονης Σκάρλετ με τη Φλάβιν, ενώ απέκτησε άλλα δύο παιδά με την πρώην σύζυγό του, τον γιο του Σέρτζιο 43, και τον αείμνηστο Σέιτζ, ο οποίος πέθανε στα 36 του χρόνια μετά από καρδιακή προσβολή τον Ιούλιο του 2012.

Αναφέρθηκε στον χωρισμό του με την επί 25 χρόνια σύζυγό του, προτού ανακαλέσουν το διαζύγιό τους μόλις ένα μήνα αργότερα. «Ας πούμε απλώς ότι ήταν μια πολύ ταραχώδης περίοδος», είπε ο Σταλόνε.

Όταν η Φλάβιν, 54 ετών, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Αύγουστο, ο Σταλόνε είπε σε μια δήλωση ότι «εξέταζαν φιλικά και ιδιωτικά αυτά τα προσωπικά ζητήματα», προτού το PEOPLE επιβεβαιώσει τον Σεπτέμβριο ότι ο Φλάβιν και ο Σταλόνε «συμφιλιώθηκαν». Έκτοτε εθεάθησαν στη Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο, δύο εβδομάδες αφότου ανακοίνωσαν ότι το διαζύγιο «δεν προχώρησε» καθώς έκαναν τη βόλτα τους σην πόλη. Σε μια έξοδο τους συναντήθηκαν με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, καθώς φορούσαν τις βέρες τους.

Στην πρόσφατη συζήτησή του με τους Times, ο Σταλόνε ανέπτυξε αναλυτικά τα μαθήματα που πήρε από το να είναι μέλος μιας οικογένειας, και συγκεκριμένα την πατρότητα. «Δεν έδωσα αρκετή προσοχή όταν μεγάλωναν», μοιράστηκε. «Ήμουν τόσο προσανατολισμένος στην καριέρα και τώρα λέω «Εντάξει, δεν έχω τόσο μεγάλο διαδρομή μπροστά και θέλω να αρχίσω να τους ρωτάω για τη ζωή τους».

Όσο για τις κόρες του, ο Σταλόνε εξήγησε ότι αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο και ασχολείται λίγο περισσότερο αυτές τις μέρες. «Τους ρωτάω για τη μέρα τους και ξεκίνησαν στην αρχή λίγο μονολεκτικά», είπε. «Τότε άκουσα μία απο αυτές να λέει: «Απλώς σε σκεφτόμουν». Ω, Θεέ μου. Δεν το έχω ξανακούσει αυτό στη ζωή μου. Όταν μια κόρη ξέρει ότι νοιάζεσαι, είναι εκεί για πάντα».

Φήμες λένε ότι πίσω απο το χωρισμό τους κρύβεται το αγαπημένο Ροτβάιλερ του «Ρόκι» ονόματι Dwight. Ο Stallone τον λατρεύει-και έχει δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες του κατοικίδιου στα social media. Μέλη της οικογένειας είπαν στον ιστότοπο TMZ ότι ο ηθοποιός ήθελε να βοηθήσει ο σκύλος στην προστασία της οικογένειας στα σπίτια τους στο Λος Άντζελες και στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Αλλά – ενώ έχουν ήδη κι άλλα σκυλιά – η Φλάβιν δεν ήθελε ένα τεράστιο ροτβάιλερ στο σπίτι και εναντιώθηκε έντονα. Η διαφωνία τους για το σκύλο φέρεται να προκάλεσε τεράστια διαμάχη που έφερε στην επιφάνεια κι άλλα ζητήματα μεταξύ του ζευγαριού, με αποκορύφωμα την απόφασή της να καταθέσει αίτημα διαζυγίου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ