Θέλεις να διαφημιστείς σε όλη την Αθήνα φθηνά; Δες που, πως και πόσο…

Διαφήμιση σε ΤΑΞΙ: Δώστε μας την ευκαιρία να ΤΑΧΙδέψουμε τη διαφήμιση σας, σε όλους του κεντρικούς δρόμους και θα έχετε πραγματικά θεαματικά αποτελέσματα

Για την καμπάνια σας θα σας διαθέσουμε ΡΑΔΙΟΤΑΧΙ που θα κινούνται ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ κυρίως, στους κεντρικότερους δρόμους των κεντρικών πόλεων της Ελλάδας. Η καμπάνια μας αφορά εξωτερική και εσωτερική διαφήμιση.

Την εσωτερική διαφήμιση κόστους 45 ευρώ/μήνα για κάθε ταξί σας την παρέχουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για όσους καλέσετε τώρα στο 2118008505

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να “νοικιάσετε” μόνο από 10 ΤΑΧΙ μόνο και να κάνετε καμπάνια από έναν μήνα!

Μαζί με την διαφημιστική σας καμπάνια θα σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν και τα εξής:

  • Eσωτερική προβολή στα πίσω προσκέφαλα οδηγού συνοδηγού, κάθε οχήματος ΤΑΧΙ
  • Υπολογίστε πως εσωτερικά μέσα από κάθε Ραδιοταξί της Αθήνας εξυπηρετούνται περισσότεροι από 50 Επιβάτες, και στις 2 βάρδιες (20ωρη κυκλοφορία). Έτσι αν π.χ. η καμπάνια σας τρέχει σε 100 ΤΑΧΙ καθημερινά, μόνο μέσα από τα ΤΑΧΙ, περνούν: 100 Ταξί Χ 50 Άτομα Χ 30 ημέρες = 150.000 Επιβάτες μηνιαίως, καθημερινά εναλλασσόμενοι.

Διαφήμιση σε ΤΑΞΙ – ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

1) Η καμπάνια στα ΤΑΧΙ σας προσφέρει το μοναδικό πλεονέκτημα να συνδυάσετε εντελώς δωρεάν την εξωτερική διαφήμιση και με την εσωτερική και να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας. π.χ. (Δωροεπιταγές ή Έντυπα).

2) Αξιοποιώντας ένα μέσο OUTDOOR όπως το ΤΑΧΙ, που θα επικοινωνήσει την εταιρία ή τον όμιλός σας με μεγάλη επιτυχία, σε εκατομμύρια μάτια δυνητικών καταναλωτών, αφού κινείται, όπου υπάρχει μεγάλο μερίδιο κοινού, (κεντρικές αρτηρίες, Malls, κέντρα διασκέδασης,). Με αυτό τον τρόπο διαφημιστικής προβολής η επιχείρησή σας λαμβάνει προστιθέμενη αξία ταυτόχρονα, με την εσωτερική προβολή μέσα στα ΤΑΧΙ αλλά και από το μοναδικό προωθητικό πρόγραμμα, διανομής του φυλλαδίου σας.

3) Η εταιρία σας προλαβαίνει τον ανταγωνισμό του και έτσι επιτυγχάνει να προωθηθεί καινοτομικά, πρωτότυπα και έξυπνα σε ένα πολύ δυναμικό κοινό που αποτελείται από ενεργούς καταναλωτές ( επιβάτες των Ραδιοταξί) που βγαίνουν για αυθόρμητες αγορές ή την έξοδο τους.

4) Κανένα άλλο μέσο υπαίθριας διαφήμισης δεν μπορεί να συνδυάσει με τόση επιτυχία την ABOVE και την BELOW επικοινωνία ταυτόχρονα, με τα τόσο σημαντικά οφέλη απόδοσης στην επικοινωνία του προϊόντος του πελάτη.

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες του ΣΑΤΑ το επιβατικό κοινό των Ραδιοταξί ανήκει στην μεσοανώτερη κοινωνικοοικονομική τάξη και ο μέσος όρος κάθε διαδρομής στα ΤΑΧΙ είναι 15 – 20 Λεπτά.

Τηλ. επικοινωνίας: 211 8008505 – email επικοινωνίας: [email protected]

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ