Το Δημόσιο πληρώνει ακόμα τον 36χρονο προφυλακισμένο για βιασμό


Ότι ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου «Μεταξά» που βρίσκεται προφυλακισμένος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, δεν έχει τεθεί ακόμα σε διαθεσιμότητα καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος

«Αυτό το τέρας του Νοσοκομείου Μεταξά που είναι προφυλακισμένο όχι μόνο δεν απολύθηκε από το δημόσιο, αλλά ακόμη το νοσοκομείο δεν εκτέλεσε την εντολή του υπουργού Υγείας για διαθεσιμότητα από τις 16 Οκτωβρίου. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν διαδικασίες. Όμως, εδώ έπρεπε να τρέξουν ακαριαία. Προκαλεί ένας προφυλακισμένος βιαστής 12χρονης στις 27 Οκτωβρίου να έχει προπληρωθεί ολόκληρο το 15ημερο του Νοεμβρίου» αναφέρει σε ανακοίνωση ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Η εντολή έχει δοθεί από τις 16 Οκτωβρίου, όμως όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Ο μισθός του είναι 740 ευρώ τον μήνα και έλαβε 370 ευρώ, ολόκληρο το πρώτο 15ημερο του Νοεμβρίου. Ενώ θα έπρεπε από 16 Οκτωβρίου που έδωσε εντολή ο υπουργός να βγει σε διαθεσιμότητα και να προλάβουν με κάθε τρόπο να προσαρμόσουν τη μισθοδοσία του. Επίσης κάθε ημέρα η υπηρεσία του δηλώνει ότι είναι απών από το πρόγραμμα εργασίας, ακόμη και σήμερα που είναι στη φυλακή και όχι σε διαθεσιμότητα, αφού δεν έχει έγγραφη ενημέρωση».

«Εν αντιθέσει με την Πάτρα που η συνάδελφος τέθηκε αμέσως σε διαθεσιμότητα και εκτελέσθηκε η εντολή του υπουργού Υγείας. Να τελειώνουμε με αυτό το κτήνος και πάραυτα να κινηθεί η διαδικασία απόλυσης. Άκου απών από την υπηρεσία του ο βιαστής! Και να πληρώνεται και τη μισθοδοσία του Νοεμβρίου! Φυσικά όχι από σκοπιμότητα, αλλά από γραφειοκρατία», καταλήγει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ