Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Ασφυξία η αιτία θανάτου της 47χρονης


Ιεράπετρα: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την αιτία θανάτου της 47χρονης γυναίκας που καταπλακώθηκε από βράχο την ώρα που κοιμόταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Ασφυξία είναι η αιτία θανάτου της 47χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της στην Αγιά Φωτιά στην Ιεράπετρα της Κρήτης, μετά από κατολίσθηση βράχου που την καταπλάκωσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας neakriti.gr η τελική αιτία θανάτου για την 47χρονη Σλοβένα με βάση το πόρισμα του ιατροδικαστή μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στο ΠΑΓΝΗ είναι η ασφυξία, ενώ βρέθηκε σε εμβρυική στάση στο κρεβάτι σκεπασμένη με ένα σεντόνι κάτω από μπάζα 1,5 μέτρου.

Οι αποκαλύψεις για την ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζουν, καθώς η 47χρονη την ώρα της κατολίσθησης του βράχου που έγινε αιτία να χάσει τη ζωή της βρισκόταν στο κρεβάτι της και κοιμόταν.

Ο βράχος, ο οποίος χτύπησε την ταράτσα του δωματίου που κατέρρευσε και καταπλάκωσε την γυναίκα συνέχισε την ξέφρενη πορεία του και κατέληξε στην παραλία.

Η γυναίκα βρέθηκε από τους διασώστες σκεπασμένη με σεντόνι χωρίς να φέρει σημάδια χτυπημάτων, κάτι που οδήγησε από την αρχή στην ασφαλή εκτίμηση ότι πέθανε από ασφυξία και όχι από τραυματισμό.

Η ανεύρεσή της κάτω από τα μπάζα ήταν συγκλονιστική, όπως μεταδίδει το neakriti.gr, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν οι διασώστες βρήκαν το πτώμα της ήταν σκεπασμένο με σεντόνι το οποίο έκοψαν σε ένα σημείο για να σιγουρευτούν ότι κάτω από αυτό ήταν η γυναίκα που είχε καταπλακωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα του Ιατροδικαστή αναφέρει Αρχική Αιτία: Κατολίσθηση, Μεσαία Αιτία: Καταπλάκωση και Τελική Αιτία: Ασφυξία θέσεως.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ