Θεσσαλονίκη: Τηλεφωνήματα-φάρσες για βόμβα σε δύο σχολεία


Δύο τηλεφωνήματα – φάρσες για βόμβα μέσα σε μία ημέρα σε σχολεία της Θεσσαλονίκης

Δύο τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βόμβας σε σχολεία της Θεσσαλονίκης δέχτηκε σήμερα (03/11) η Άμεση Δράση της Αστυνομίας, τα οποία αποδείχθηκαν φάρσες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, περίπου στις 11:00 άγνωστος τηλεφώνησε στο Κέντρο λέγοντας πως έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης. Πληροφορίες του thestival.gr αναφέρουν πως το απειλητικό τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε από καρτοτηλέφωνο στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Τερψιθέας.

Άμεσα στο σχολείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και το κτίριο εκκενώθηκε ενώ το κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών πραγματοποίησε έλεγχο σε όλους τους χώρους του σχολείου, χωρίς ωστόσο να εντοπίσει κάτι.

Μία ώρα αργότερα, το 100 δέχθηκε ένα ακόμα τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο 2ο Γυμνάσιο Τούμπας. Σύμφωνα με την ίδια πηγή γυναίκα φέρεται να κάλεσε από κινητό για να κάνει τη φάρσα. Στην ίδια περίπτωση το σχολείο εκκενώθηκε και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών ήλεγξε όλους τους χώρους του Γυμνασίου, χωρίς όμως να εντοπίσει κάτι το ύποπτο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ