Σέρρες: «Κλειδί» η ιατροδικαστική για θανάτους ηλικιωμένων στα Λουτρά


Η ιατροδικαστική έρευνα αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου των ηλικιωμένων στα Λουτρά Σιδηροκάστρου στις Σέρρες με τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. να συνεχίζονται

Σοκ έχει προκληθεί στις Σέρρες από το θάνατο ζευγαριού ηλικιωμένων, οι οποίοι παραθέριζαν στα Ιαματικά Λουτρά Σιδηροκάστρου. Πρόκειται για 72χρονο και την 70χρονη σύζυγό του, όπως έκανε γνωστό η ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι πέθαναν μέστα ιαματικά λουτρά του Σιδηροκάστρου Σερρών. Το ζευγάρι εντοπίστηκε αναίσθητο από εργαζόμενους στα ιαματικά λουτρά και οι συνθήκες θανάτου παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Η ιατροδικαστική έρευνα αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου των ηλικιωμένων. Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί του τμήματος Σιδηροκάστρου που διεξάγουν πραγματογνωμοσύνη στον χώρο, ενώ κλήθηκε και κλιμάκιο των Γραφείου Εγκληματικών Ερευνών Σερρών. Τα λουτρά έχουν κλείσει προσωρινά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν παρθεί μέχρι και δείγματα νερού από το σημείο, για μελέτη. Η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας φαίνεται να αποκλείεται, ενώ εξετάζονται μεταξύ άλλων τα σενάρια του πνιγμού και του ατυχήματος.

Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον θάνατο στα Λουτρά Σερρών

Οι έρευνες συνεχίζονται με τις Αρχές να έχουν έχουν παραγγείλει πραγματογνωμοσύνη. Στα Ιαματικά Λουτρά Σιδηροκάστρου του δήμου Σιντικής βρέθηκε σύμφωνα με το GRTimes, κλιμάκιο του Εγκληματολογικού Τμήματος, ενώ η λειτουργία των εγκαταστάσεων ανεστάλη μέχρι νεοτέρας για λόγους ασφαλείας.

Παράλληλα οι Αρχές συνέλεξαν και δείγμα του νερού από το τζακούζι στο οποίο εντοπίστηκαν νεκροί οι δύο ηλικιωμένοι. Ο χώρος έχει σφραγιστεί και το δείγμα θα σταλεί στο Χημείο του Κράτους προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προκύπτει κάποιο στοιχείο που θα ρίξει φως στην υπόθεση του θανάτου του ζευγαριού.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ