Μας “πέθανε” – Το «ατύχημα» της Δήμητρας Ματσούκα στον αέρα εκπομπής που αρρώστησε κόσμο


Η Δήμητρα Ματσούκα είναι μια γυναίκα που σε κάθε της εμφάνιση μόνο απαρατήρητη δεν γίνεται να περάσει, αφού ακόμα και χωρίς να κάνει κάτι η ίδια για να προκαλέσει, τα βλέμματα όλα στρέφονται πάνω της και μαγνητίζονται απο την ομορφιά της.

Μπορεί πλέον να έχει πατήσει τα 48 και σε δύο μήνες να γίνεται 49 αφού έχει γενέθλια στις 19 Ιανουαρίου, η αγαπημένη ηθοποιός όμως παραμένει αναλλοίωτη και τρομερά όμορφη.

Το καλλίγραμμο σώμα της έχει κάψει πολλές καρδιές και ειδικά φέτος το καλοκαίρι η Δήμητρα Ματσούκα χάρισε μερικές απο τις καλύτερες στιγμές που είδαμε στα social media.

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε πριν απο λίγες ημέρες καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά και όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η ηθοποιός αυτή την φορά άθελά της… αναστάτωσε τους τηλεθεατές αλλά και τον σκηνοθέτη της εκπομπής, ο οποίος έκανε ότι μπορούσε για να καλύψει το «ατύχημα» της που βγήκε ζωντανά στον αέρα.

Στην συνέντευξή της μίλησε για όλους και για όλα, αφού αναφέρθηκε στην παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας», η οποία ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «Μικρό Παλλάς».Παράλληλα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει περάσει στην τηλεόραση, αλλά και στα… sociel media.

Ωστόσο, η εμφάνισή της είχε και ένα απρόοπτο. Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στο βίντεο (μετά το 1:00), όταν η ηθοποιός κάθισε στον καναπέ σκίστηκε το πίσω μέρος του παντελονιού της.

Ευτυχώς για αυτήν, ο σκηνοθέτης κατάλαβε σύντομα το απρόοπτο και καθ’ όλη την διάρκεια της συνέντευξης απέφευγε να δείχνει το επίμαχο πλάνο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ