TMZ: Ο Παφ Ντάντι έδωσε 10 δισ. στον Μασκ για την εξαγορά του Twitter

Ο Έλον Μασκ αγόρασε την εταιρεία τεχνολογίας για 44 δισεκατομμύρια δολάρια την περασμένη εβδομάδα – Σύμφωνα με το TMZ ένας από τους ανθρώπους που τον βοήθησαν ήτα θρύλος της hip-hop μουσικής Σον Κομπς γνωστός και ως Παφ Ντάντι

Ο Παφ Ντάντι ήταν ένας από τους επενδυτές που βοήθησαν τον Έλον Μασκ να αγοράσει το Twitter για 44 δισεκατομμύρια δολάρια, αφού ο ράπερ προσέφερε 10 εκατομμύρια δολάρια στην προσφορά, όπως αποκαλύφθηκε.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΤΜΖ η Daily Mail o 53χρονος θρύλος της hip-hop μουσικής, λέγεται ότι ήθελε «μια θέση στο τραπέζι» και έτσι βοήθησε τον Μασκ με την εξαγορά του.

Ο Έλον Μασκ αγόρασε την εταιρεία τεχνολογίας για 44 δισεκατομμύρια δολάρια την περασμένη εβδομάδα – και έχει ήδη κάνει γνωστή την παρουσία του απολύοντας πλήθος προσωπικού σε όλο τον κόσμο και επαναφέροντας λογαριασμούς που είχαν προηγουμένως ανασταλεί.

3.700 εργαζόμενους του Twitter

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ θέλει να περικόψει περίπου 3.700 θέσεις εργασίας στο Twitter.

Στόχος του είναι επίσης να επιβάλει την εργασία εντός γραφείου από την προσεχή Δευτέρα, αντιστρέφοντας την τρέχουσα πολιτική του Twitter, η οποία επιτρέπει στο προσωπικό να εργάζεται από οπουδήποτε.

Την Τετάρτη, ο Μασκ ανακοίνωσε ένα τέτοιο project: το Twitter σχεδιάζει να προσφέρει μια premium συνδρομητική υπηρεσία 8 δολαρίων το μήνα που θα επαληθεύει τους χρήστες, θα ενισχύει την προβολή των αναρτήσεών τους και θα τους επιτρέπει να βλέπουν λιγότερες διαφημίσεις.

Τα μέτρα μείωσης του κόστους έρχονται καθώς ο Μασκ αντιμετωπίζει ανησυχίες από διαφημιστές, την πηγή της πλειοψηφίας των εσόδων του Twitter, που ανησυχούν ότι τα σχέδιά του να χαλαρώσει τους κανόνες ελέγχου περιεχομένου στην πλατφόρμα θα οδηγήσουν σε αύξηση του ακατάλληλου περιεχομένου.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ