Η ζωντοχήρα τραγουδίστρια που κόλασε πεσμένη στα 4 στην παραλία! Τι άφησες ρε μεγάλε να φύγει;


Η φωτογραφία που έπιασε ο φακός του παπαράτσι είναι απο την εποχή που η πασίγνωστη τραγουδίστρια ήταν στα μέλια με τον άντρα της και περνούσαν όμορφες στιγμές μαζί ερωτευμένοι στην παραλία

Ο λόγος για την Σακίρα και τον πρώην σύζυγο της ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ, με τον οποίο πλέον έχουν φτάσει στο άλλο άκρο με μηνύσεις, δικαστήρια και αψιμαχίες για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Πριν απο χρόνια τίποτα απ’ όλα αυτά δεν φάνταζαν ότι μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αφού οι κοινές τους εμφανίσεις και ειδικά εκείνες απο τις διακοπές τους γινόντουσαν πρώτο θέμα στην επικαιρότητα του πλανήτη και όχι μόνο της Ισπανίας.

Σε μια απο αυτές μάλιστα όπου το ζευγάρι βρισκόταν σε διακοπές στην Ίμπιζα μαζί η Σακίρα, που όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο μισός πλανήτης, έκανε μία εμφάνιση στην παραλία που χάζεψε τους πάντες.

Η διάσημη τραγουδίστρια με την εμφάνιση της κατάφερε να ανάψει «φωτιές» στους παπαράτσι που δεν προλάβαιναν να την απαθανατίζουν όσο εκείνη έκανε αποκαλύψεις γονατιστή και παίζοντας με την άμμο.

Δείτε τις φωτογραφίες της που προκάλεσαν πανζουρλισμό παγκοσμίως:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ