Παπαθεοδώρου: «Ακυρώνει» την υπερασπιστική του γραμμή συνάδελφός του


Την υπερασπιστική γραμμή του βραβευμένου συγγραφέα παιδικών βιβλίων, Βασίλη Παπαθεοδώρου για την κατοχή όγκου παιδικής πορνογραφίας, «ακυρώνει» συνάδελφός του.

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, ο βραβευμένος συγγραφέας παιδικών βιβλίων που βρίσκεται προφυλακισμένος, μετά τη σύλληψή του για κατοχή περίπου 100 βίντεο παιδικής πορνογραφίας, επικαλέστηκε… συγγραφικό ενδιαφέρον για τις ενέργειές του.

Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι είχε «κατεβάσει» το συγκεκριμένο υλικό για το νέο του βιβλίο, το οποίο θα είχε κεντρικό άξονα την «επικινδυνότητα του Διαδικτύου για την κακοποίηση και τη σεξουαλική εκμετάλλευση ενός νεαρού εφήβου».

Ο βραβευμένος συγγραφέας, δεν κατάφερε να πείσει Αστυνομικούς και Δικαιοσύνη, αλλά ούτε καν τους συναδέλφους του. «Όλος ο κλάδος είναι σοκαρισμένος. Θα ήθελα να είναι αλήθεια αυτό που λέει. Θα μπορούσε να κάνει την έρευνά του μ’ έναν πιο ασφαλή τρόπο, να βρεθεί με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να πάρει πολλές ιστορίες», σχολίασε η συγγραφέας και εικονογράφος παιδικών βιβλίων, Μαρίνα Γιώτη, μιλώντας στο MEGA.

Ο πολυβραβευμένος συγγραφέας, βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης σε θάλαμο με 19 ακόμα άτομα. Μέχρι στιγμής έχει δεχθεί μόνο ένα επισκεπτήριο από τον πατέρα του, ενώ δεν έχει ζητήσει κάτι ιδιαίτερο από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Σχετικές ειδήσεις

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Οι πρώτες ώρες του συγγραφέα στη φυλακή – Απόμακρος , δηλώνει αθώος

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Ήθελε να μιλάει στα παιδιά απουσία των καθηγητών

Παιδική πορνογραφία: Τι είπε o Σφακιανάκης για συγγραφέα και Μίχο


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ