Η αγαπημένη «Τόκιο» του La Casa De Papel σηκώνει ψηλά τα πόδια και γκρεμίζει το Instagram


Σε τρελά κέφια φαίνεται ότι είναι τον τελευταίο καιρό η αγαπημένη ηθοποιός Ούρσουλα Κορμπερό η γνωστή και αγαπημένη «Τόκιο» απο την σειρά του Netflix La Casa De Papel, που μέσα απο αυτήν έγινε παγκόσμιο ίνδαλμα

Η Ισπανίδα ηθοποιός που ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες ξανά μέσα απο την πλατφόρμα του Netflix, αυτή την φορά ως αστυνομικός, συνεχίζει και αναστατώνει τους εκατομμύρια θαυμαστές της μέσα απο τις φωτογραφίες που αναρτεί στα social media.

Η Ισπανίδα ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε μια ακόμα σειρά του Netflix με τίτλο «El cuerpo en llamas» και έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα στη Βαρκελώνη.

Η μίνι σειρά φέρνει στη φαντασία τα πραγματικά γεγονότα ενός εγκλήματος που έλαβε χώρα στην Ισπανία στις 5 Μαΐου 2017, όταν βρήκαν το απανθρακωμένο πτώμα ενός άνδρα μέσα σε ένα αυτοκίνητο στο έλος Foix , στην Alt Penedès.

Η πανέμορφη «Τόκιο» όπως θα δείτε και εσείς έχει μεταμορφωθεί κυριολεκτικά και έχει αναδείξει μια πολύ πιο sexy πλευρά του εαυτού της, μια πλευρά που αν κρίνουμε απο τα σχόλια των θαυμαστών της, αρέσει και μάλιστα πάρα πολύ.

Για μια ακόμα φορά η «Τόκιο» απο το La Casa De Pape ποζάρει και αρρωσταίνει κόσμο με τα ανύπαρκτα ρούχα που φοράει, ενώ όσο θα βλέπετε τις φωτογραφίες θα καταλάβετε ότι βγάζει όλο και περισσότερα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε αναπαυτικά και να την απολαύσετε!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ