ΗΠΑ: Εννέα τραυματίες από πυρά έξω από μπαρ στη Φιλαδέλφεια


ΗΠΑ: Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν έξω από μπαρ στη Φιλαδέλφεια. Άγνωστοι βγήκαν έξα από ένα μαύρο όχημα και έριξαν τουλάχιστον 40 πυροβολισμούς

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επεισόδιο μαζικών πυροβολισμών που εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου έξω από ένα μπαρ στο Κένσινγκτον της Φιλαδέλφειας, με τους δύο απο τους ανθρώπους που δέχθηκαν πυρά να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Εννέα θύματα ηλικίας 23 έως 40 ετών μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής. Η αστυνομία αναφέρει ότι οι υπόλοιποι επτά νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση. Οι τραυματίες δεν έχουν ταυτοποιηθεί, αλλά η αστυνομία λέει ότι ήταν όλοι ενήλικες άνδρες και γυναίκες.

Η τοπική αστυνομίά ανέφερε ότι ένα μαύρο όχημα βρισκόταν στη μέση της οδού E Allegheny έξω από ένα μπαρ περίπου στις 22:45 (τοπική ώρα). Άνθρωποι βγήκαν από το όχημα και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον άλλων που στέκονταν έξω, ρίχνοντας τουλάχιστον 40 πυροβολισμούς, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Στη συνέχεια, οι ύποπτοι διέφυγαν από το σημείο με το μαύρο όχημα, σύμφωνα με τις Αρχές. Αστυνομικοί που βρίσκονταν στην περιοχή, άκουσαν τους πυροβολισμούς και έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει. Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σύλληψη μέχρι στιγμής, ούτε μπόρεσε να προσδιορίσει άμεσα το κίνητρο.

«Έχουμε κάποιους θρασείς ανθρώπους σε αυτή την πόλη που δεν τους νοιάζει. Δεν τους νοιάζει πόσοι αστυνομικοί είναι εδώ έξω. Και δεν τους νοιάζει πόσοι άνθρωποι είναι εδώ έξω. Συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε για να τεθούν υπό κράτηση αυτά τα άτομα», δήλωσε ο Τζον Στάνφορντ υποδιευθυντής στο αστυνομικό τμήμα της Φιλαδέλφειας. Δεν είναι ακόμη σαφές τι πυροδότησε τους πυροβολισμούς.

«Αυτή τη στιγμή, φαίνεται απλώς ότι αυτά τα άτομα μπορεί να εντόπισαν κάποιον τον οποίο ήθελαν να πυροβολήσουν, βγήκαν από το όχημα και άρχισαν να πυροβολούν κατά της ομάδας ατόμων που ήταν εκεί έξω. Δεν ξέρουμε πολλά περισσότερα μέχρι στιγμής για το κίνητρο», είπε ο Στάνφορντ.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ