Μπρίτνεΐ Σπίαρς: Αποκάλυψε οτι πάσχει απο ανίατη νευρική βλάβη


Η Μπρίτνεΐ Σπίαρς αποκάλυψε ότι έχει μία ανίατη νευρική βλάβη που της προκαλεί πόνο και μούδιασμα και ανακουφίζεται από τα συμπτώματα….μόνο όταν χορεύει

Η 40χρονη σούπερ σταρ της ποπ μπήκε στη σελίδα της στο Instagram και αποκάλυψε στους 41,7 εκατομμύρια θαυμαστές και followers της ότι έχει μία σοβαρή βλάβη στα νεύρα στη δεξιά πλευρά του σώματός της.

Μμίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ μοιράστηκε άλλο ένα από τα χορευτικά της βίντεο στην αγαπημένη της πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν υπάρχει θεραπεία για το πρόβλημά της πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας οτι ο πόνος και το μούδιασμα επηρεάζουν τον ύπνο της, διαπίστωσε όμως ότι ο χορός βοηθά στην ανακούφιση ορισμένων από τα συμπτώματα.

«Χορεύω τώρα Βικτόρια… ναι… βλάβη στα νεύρα στη δεξιά πλευρά του σώματός μου… δεν υπάρχει θεραπεία εκτός αν έρθει από τον Θεό, υποθέτω», άρχισε στη λεζάντα, χωρίς να εξηγήσει ακριβώς ποια είναι η Βικτόρια. Και συνέχισε: «Νευρική βλάβη προκαλείται μερικές φορές όταν δεν παίρνεις αρκετό οξυγόνο στον εγκέφαλό σου… ο εγκέφαλός σου κυριολεκτικά κλείνει… μπλα μπλα μπλα παλιά ιστορία … σε εκείνο το μέρος δεν ανέπνεα όταν ήμουν εκεί… η νευρική βλάβη προκαλεί μούδιασμα σε μέρη του σώματός σου».

Η Σπίαρς ποκάλυψε ότι ξυπνάει «τρεις φορές την εβδομάδα στο κρεβάτι με τα χέρια μου εντελώς μουδιασμένα» και νιώθει σαν να την τρυπάνε «καρφίτσες και βελόνες» στη δεξιά πλευρά του σώματός της. «Φτάνει μέχρι το λαιμό μου και το μέρος που πονάει περισσότερο είναι ο κρόταφος στο κεφάλι μου… τσιμπάει και είναι τρομακτικό», εξήγησε, προσθέτοντας πώς «τα τελευταία 3 χρόνια από τότε που βγήκα από αυτό το μέρος που βρίσκομαι σε μια ήπια κατάσταση αναισθησίας… Δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω».

«Εκείνο το μέρος» φαίνεται να είναι μια αναφορά στην ιατρική μονάδα που είχε τοποθετηθεί η τραγουδίστρια παρά τη θέλησή της το 2019, στην οποία έχει αναφερθεί επανειλημμένα. «Είναι σαν το μυαλό μου να πηγαίνει κυριολεκτικά σε ένα μέρος… Και παρόλο που δεν κινούμαι όπως παλιά … πιστεύω πραγματικά ότι η πίστη μου σε αυτό μου έδωσε δύναμη … με τη βοήθεια του Θεού βρήκα επιτέλους ένα φάρμακο όπου πραγματικά νιώθω το οξυγόνο να πηγαίνει στον εγκέφαλό μου και μέσα από το λαιμό μου», έγραψε. Συνέχισε λέγοντας ότι τα προβλήματα υγείας της έχουν «βελτιωθεί πολύ» τον τελευταίο καιρό.

«Τα μάτια μου είναι πιο ανοιχτά τώρα και μπορώ να κρατάω το κεφάλι μου σωστά … Έχω κάνει καλή δουλειά προσπαθώντας να τα καταφέρω. Όπως και να ‘χει, γίνομαι πολύ καλύτερα, μπορώ να αναπνεύσω … αισθάνομαι πιο έξυπνη γιατί, λοιπόν, Χριστέ μου, μπορώ να αναπνεύσω τώρα… όπως και να ‘χει, αναπνέω τώρα και μπορώ να χορέψω στο χρόνο, Victoria… Στέλνω όλη μου την αγάπη σε κάθε έναν από εσάς… αυτή είμαι εγώ σήμερα το πρωί… Πάω να σκουπίσω τώρα», έκλεισε το κείμενο της ανάρτησή της


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ